Consiliul Local Arganda del Rey, prin Departamentele sale de Asistență Socială și Cultură, convoacă Programul de ajutor municipal pentru promovarea culturală a studenților din Arganda del Rey pentru curs 2022-2022, pentru a facilita accesul argandienilor la activități culturale și educaționale care contribuie la formarea acestora

Consiliul Local Arganda del Rey, prin Departamentele sale de Asistență Socială și Cultură, anunță Programul de ajutor municipal pentru promovarea culturală a studenților din Arganda del Rey pentru curs 2021-2022, pentru a facilita accesul argandienilor la activități culturale și educaționale care contribuie la formarea lor integrală. Acest program are ca scop colaborarea cu familiile la cheltuielile derivate din înscrierea și plățile lunare ale serviciilor educaționale ale Școlii Municipale de Muzică și Dans, Atelierelor Culturale, Activităților Culturale Extrașcolare ale Primăriei, Școlii Oficiale de Dans. Limbi străine (extinderea EOI din Rivas Vaciamadrid) și activitățile culturale organizate de AMPAS în timpul orelor extrașcolare. În total, acest program are o sumă de 15.0 euro, care va acoperi între 20 și 2021 % din costul plăților lunare sau al înscrierii la activitățile menționate anterior, în funcție de venitul pe cap de locuitor al familiilor beneficiare.

Pentru a beneficia de respectivul ajutor, cerințele includ să fii înscris pe parcursul cursului 2021/2022 în acele studii sau programe care fac obiectul prezentului anunț pentru care se solicită ajutorul și utilizează în mod regulat servicii reglementate. Întreaga unitate familială trebuie să fie înregistrată în Arganda del Rey înainte de 31 decembrie 40. Granturile incluse în această cerere sunt incompatibile între ele, astfel încât studentul solicitant va putea accesa doar una dintre ele.

Solicitanții trebuie să depună formularul de cerere împreună cu documentația justificativă a obiect al ajutorului care se cere in bazele apelului, care poate fi vazut integral in documentul atasat.

Studenti care, in anunturile anterioare, au solicitat o anumita modalitate de ajutor, nu vor trebui să prezinte documentație care nu s-a schimbat în anul școlar în curs (DNI, Cartea de familie, cerere de separare și certificat de handicap sau de dependență, cu condiția ca această documentație să fie la zi).

Cererile trebuie depuse de la 14 din februarie până în 4 martie, ambele inclusiv. Aplicațiile pot fi depuse prin intermediul platformei web http://becas.ayto-arganda.es. De asemenea, pot fi depuse personal la Biroul de servicii pentru cetățeni al Consiliului orașului Arganda del Rey (de luni până vineri de la 8: 30 la : 30 ), la Biroul de servicii pentru cetățeni situat pe Avenida del Cañal din La Poveda (de luni până Vineri de la 8: 30 la 14: 30 oră) și la Centrul Cultural Pilar Miró (de luni până vineri de la 8: 30 până la : 30 ore și de la 15: 14 la 19: 15), folosind un model de programare de aplicație, cu cerere de programare prealabilă la http: //citaprevia.ayto-arganda.es/#section-0

Odată cu expirarea termenului de depunere a cererilor, Departamentul de Cultură va întocmi o listă provizorie astfel încât, într-o perioadă de zece zile lucrătoare, defectele constatate pot fi corectate. Admiterea pe lista provizorie menționată nu presupune acordarea definitivă a ajutorului solicitat.

BAZE-ASISTENȚĂ-PROMOVARE-CULTURAL-.pdf

Înapoi

Sursa: Consiliul Municipiului Arganda convoacă Programul Municipal de Granturi pentru Promovarea Culturală a cursului 30-2022. | Primăria Arganda