#Madrid –

IN ZILELE 28, 29 SI 30 MARTIE

Spitalul Universitario de Fuenlabrada și-a reluat participarea în acest an la Programul de Companie 4 ESO+ promovat de Comunitatea Madrid, astfel încât studenții din anul 4 de Învățământ Secundar Obligatoriu din diferite centre educaționale să cunoască mediile de lucru de primă mână de interes pentru ei. antrenament în viitor.

După doi ani de inactivitate din cauza pandemiei provocate de Covid-19, anul acesta Spitalul Universitar din Fuenlabrada a organizat cea de-a opta ediție a programului Compania a IV-a ESO+ cu participarea a 22 de studenți din 12 centre de învățământ în zilele 28. , 29 și 30 martie. În această ediție, spitalul, prin zona Predare, a primit în total 282 de cereri de la studenți interesați să cunoască dinamica de lucru a spitalului, ceea ce arată interesul mare pe care l-a generat revenirea acestei inițiative.

Studenții selectați în ordinea înscrierii vor putea să efectueze prima filmare în lumea muncii în serviciile de Pediatrie, Recuperare-Fizioterapie, Farmacie Spitală, Cardiologie, Medicină Intensivă, Medicină Internă, Anestezie și Resuscitare și Spitalul de Zi Chirurgical, printre alții. Metodologia acestor conferințe constă în lansarea unui program de primire și facilitarea rotației acestora în jurul spitalului prin sejururi educaționale.

Ca și în edițiile anterioare, profesioniștii de la Spitalul Universitar din Fuenlabrada care participă la aceste sesiuni își ratifică angajamentul față de predare printr-un program care stimulează procesul de predare-învățare prin posibilitatea de a transfera o parte din experiența lor profesională tinerilor. Cu aceeasi dinamica, dupa sarbatorile pascale, vizita unui al doilea grup de elevi este programata in zilele de 17, 18 si 19 aprilie.

Ce este al 4-lea program de companie ESO+

Programul de Companie 4 ESO+ este un proiect educațional al Comunității Madrid destinat studenților și se desfășoară voluntar într-un număr tot mai mare de centre, cu scopul de a apropia lumea educațională și lumea muncii, facilitând, prin șederi în companii. și instituții, că tinerii sunt mai bine pregătiți să ia decizii cu privire la viitorul lor academic și profesional.

Alte beneficii ale acestei inițiative pentru tinerii care participă sunt posibilitatea de a se cufunda într-un mediu de lucru pentru adulți care le va permite să asista la o activitate profesională extrem de complexă, care se desfășoară în multe cazuri cu materiale și instrumente de înaltă tehnologie, vizitarea facilităților. unic și accesați cunoștințele interne ale unei organizații complexe în care coexistă diferite lumi de cunoaștere și cunoaștere.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar din Fuenlabrada reia Programul de Companie al IV-lea ESO+