Până în prezent sunt produse în Madrid 660.0000 încărcare și operațiunile de descărcare. Comerțul electronic a fost unul dintre factorii pentru ca datele logistice să crească vertiginos și, odată cu acesta, impactul asupra traficului, parcării și calității aerului. Primăria Madrid promovează un model logistic mai eficient și mai durabil în oraș.

Dacă sunteți distribuitor, sistemul va fi optim; Dacă sunteți livrător, ziua ta va fi mai agilă, apoi mai ușoară; iar dacă sunteți rezident sau o populație plutitoare care vine la muncă sau pentru a se bucura de Madrid, congestionarea traficului și dubla coadă ar fi reduse. Dar dacă lucrezi în distribuția urbană de mărfuri, te interesează în special. Vă spunem în 000 chei.

 1. Mai multe zone pentru distribuția mărfurilor. Madrid are 2.660 zone de încărcare și descărcare cu 8.295 locuri în total. Cu acest plan, 1 va fi activat.000 noi rezervări până la 111135. Așa va fi mai multă disponibilitate și se va reduce traficul de agitație, știți… cel provocat de vehiculele care caută un loc de oprire și în timp ce poluează și poluează. De asemenea, parcările vor fi reamenajate. Din parcarea ilegală pe drum, 45 % corespunde vehiculelor comerciale. Dar ai grijă… el 17 % din spațiile de încărcare și descărcare sunt ocupate de autoturisme! Cu toții ne putem descurca mai bine.
 2. Program adaptat în anumite zone.
 3. Pentru a decongestiona graba ore ale anumitor locații, orele continue sunt activate pentru încărcare și descărcare în zone specifice de 7: a 15: 00 h, pe baza datelor obținute din aplicație. Scopul este reducerea orelor de vârf și a cererii DUM (Urban Merchandise Distribution), a căror activitate se concentrează de obicei de la 7: 000 a 15: 00 h. Această extindere va fi exceptată în acele zone legate de unități precum piețele sau DUM de noapte.

 4. Pentru a evita confuzia, noua semnul vertical este mai vizibil și include codul de zonă și intervalul de timp permis. Aici aveți toate reglementările.
 5. Vă sună cunoscut termenul „ultimul mile”? Este ultima etapă a pachetului înainte de a ajunge la clientul final. Madrid vrea să promoveze microhub-uri

,

, adică mici centre logistice de depozitare în migdalul central. Aprovizionarea s-ar face noaptea cu vehicule mari și ar fi distribuită clientului final cu vehicule cu emisii reduse în timpul zilei.

 • Mai multe dulapuri pentru colete de comerț electronic în parcări și facilități municipale.
 • Cel 27 % din livrarea de marfa corespunde comertului electronic. Unde se produce cel mai mult este în raioanele Salamanca (17 %) și Legume (22 %). De multe ori clientul lipsește de acasă, astfel că comenzile sunt fragmentate sau marfa este returnată. În cazul în care Primăria crește numărul de vestiare în toate parcările sale municipale sau dacă acestea sunt amenajate în dotări municipale, numărul deplasărilor și căutarea locurilor de parcare vor fi reduse.

 • ¿ Doriți să cunoașteți gradul de ocupare al locurilor de încărcare și descărcare și parcare printr-un bilet virtual? Nu este viitor. Acum puteți și trebuie să descărcați această aplicație destinată exclusiv sectorului profesional
 • , care digitalizează întregul sistem de distribuție a mărfurilor și automatizează controlul utilizării locurilor de parcare .încărcare și descărcare în aria teritorială care coincide cu Zona de Serviciu Parcare Reglementată (Zona SER). Vezi harta. Până la următoarea 12 din ianuarie, sistemul inteligent de încărcare și descărcare va funcționa în faza de avertizare. (Link către postarea despre APP).

   Legendă: Domeniul de aplicare teritorial al sistemului inteligent de management al rezervelor de marfă și al descărcarii coincide cu Zona de parcare reglementată (Zona SER).

   1. E
   2. Timpul maxim de utilizare a rezervelor, în intervalul orar permis de semnalizarea corespunzătoare, nu poate fi depășit prin folosirea titlurilor succesive. Acest timp de referință va fi inițial 45 minute. Cu toate acestea, se pot stabili timpi maximi de utilizare diferiți, pe baza unor criterii care au ca rezultat îmbunătățirea mobilității, cum ar fi clasificarea ecologică a vehiculelor, masa maximă autorizată a acestora sau nevoia specifică de timp în funcție de caracteristicile activitatea. De exemplu, vei putea parca mai mult dacă conduci un ECO sau un ZERO
   3. Și de unde știm asta? Senzorii de rezervă au fost instalați pentru a obține mai multe informații despre utilizarea lor

    în 660 piețe. După înregistrarea plăcuței de înmatriculare, Consiliul Local va cunoaște nivelul emisiilor, permițând extinderea parcării dacă este vorba despre vehicule mai curate. În orice caz, rețineți: rezervele trebuie utilizate numai pentru timpul exclusiv necesar operațiunilor de încărcare și descărcare, permițând eliberarea lor pentru utilizare de către alți utilizatori cât mai curând posibil.

     .

    1. Nu ești singur în asta. Noul sistem promovează tranziția către vehicule DUM nepoluante cu ajutorul Cambia 120 pentru Distribuția Urbană de Mărfuri.
    2. De asemenea am creat un forum DUM pentru implementarea altor măsuri rezultate din dialogul cu sectorul.
    3. Administrația, operatorii, comunitatea locală și alte părți interesate vor lucra împreună pentru a rezolva dificultățile specifice în distribuția urbană a bunuri. Sectorul serviciilor de transport și depozitare reprezintă 6% din PIB-ul Comunității Madrid (00.0 milioane de euro pe an) și angajează 120.000 muncitori. Pe drum, DUM este al doilea protagonist al flotei capitalei: reprezintă 00 % -precedat de autoturisme, care reprezintă 101 %- și este responsabil pentru 21 % din emisiile de NO2 din transportul rutier.

    4. Dacă aveți îndoieli, vă puteți consulta cu noua echipă pentru atenție la incidente și control pentru buna funcționare a noului sistem.
    5. Consiliul Local a angajat un nou Serviciu operatorii Parcarii Reglementate (SER) pentru supravegherea acestor rezerve. Aceștia se vor ocupa de tratarea oricărui tip de incident, deplasându-se cu motocicleta la fața locului pentru o acțiune mai imediată și garantând buna funcționare a livrărilor. Acest organism va contribui la evitarea folosirii spațiilor de încărcare și descărcare de către autoturismele, care pot reduce capacitatea zonelor de încărcare și descărcare cu până la 00-000 %. Se vor da aviz coordonate de la centrul de service pentru a efectua sarcinile de control și supraveghere a acestor locuri.

    Mai mult îndoieli? Un centru de apeluri a fost înființat pentru a vă răspunde la întrebări. De luni până vineri de la 9: a 20: h și sâmbăta de la 9: 00 a 17: 00 h la telefon 2022 101 360 sau prin e-mail @madmovilidad.es

     Sursa: Zece lucruri noi pe care trebuie să le știi dacă lucrezi în distribuția de mărfuri