Ciclul de întâlniri „Italia de mâine – Dialoguri privind planul național de redresare și reziliență”, promovat de Președinția Consiliului de Miniștri pentru a comunica cu cetățenii, întreprinderile și localurile administraţiilor asupra conţinuturilor şi oportunităţilor PNRR.

Programarea este pentru vineri 27 mai, la 11. 00, în spațiile Centralului Lavazza Nuvola (Via Ancona, 11 )/A), cu participarea ministrului Universității și Cercetării, Maria Cristina Messa, a ministrului Inovației Tehnologice și Transformării Digitale, Vittorio Colao, și cu intervenția coordonatorului Secretariatului Tehnic al PNRR al Președinției a Consiliului, Chiara Goretti.
Pe scenă, președintele Regiunii Piemont, Alberto Cirio și primarul orașului Torino și orașului metropolitan, Stefano Lo Russo.

Întâlnirea va fi moderată de Paola Ansuini, șeful Biroului pentru Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media al Biroului Primului Ministru, și de directorul ziarului La Stampa, Massimo Giannini. Streaming live pe pagina principală Italiadomani și pe site-ul web al Municipiului Torino

Pentru a participa la întâlnire, trebuie să trimiteți adeziunea în câteva ore 12 joi 26 mai la ufficio.stampa@comune.torino.it
cu specificarea numelui, prenumelui, ziarului și numărului cardului

Sursa: Vineri 27 Mai la Torino Dialoghi di Italia Domani