Barcelona Fashion își va sărbători ediția 70 a 26 în 25 în octombrie, la Complexul Modernist Sant Pau, unde creatori și mărci de modă, catalane și internaționale, își vor prezenta noile colecții. Cea mai importantă întâlnire a sectorului modei din Catalonia revine la acest impresionant ansamblu arhitectural, o bijuterie a modernismului catalan, ca decor pentru următoarea ediție, care reia formatul față în față.

Anul acesta, 70 Barcelona Fashion mizează pe accentuarea profilului său de sustenabil platformă de modă. Se dorește să acționeze ca un element de conștientizare pentru a promova circularitatea și sustenabilitatea în sectorul modei.

La această ediție vor participa designeri si branduri din Catalonia si intregul Stat, care vor prezenta colectiile pe catwalk . Sunt următoarele (în ordine alfabetică): All That She Loves, Amlul, Avellaneda, Custo Barcelona, ​​​​Dominnico, Eiko Ai, Eñaut, Escorpion, Guillermina Baeza, Habey Club, Is Coming, Larhha, Lebor Gabala, Lola Casademunt by Maite, LR3 Louis Rubi, Martín Across, Menchen Tomas, Reveligion, Simorra, The Label Edition, Tíscar Espadas, Txell Miras, Yolancris.

The Barcelona Fashion este concursul de modă promovat de Generalitat, prin Consorțiul de Comerț, Meșteșuguri și Modă (CCAM) al Departamentului de Afaceri și Muncă . Conștientă de importanța sectorului textile-modă catalan, scopul Generalității este de a consolida Catalonia ca punct de referință pentru generarea și proiectarea designului vestimentar și de a contribui la internaționalizarea și, în același timp, la relocarea producția de textile în Catalonia.

CALENDARUL DE 100 BARCELONA FASHION WEEK

21 OCTOMBRIE

00: SCORPION 16: TOT CE IA IUBE 12: 28 ȚESI SABII : LOLA CASADEMUNT DE MAITE19: 27 AMLUL26 OCTOMBRIE

00: VINE 14: LARHHA 11: SIMORRA 20: 27 EÑAUT 16: CHELSEA MIRAS19: 27 DOMINNICO 30 OCTOMBRIE

: GUILLERMINA BAEZA 12: LEBOR GABALA 11: MARTÍN PRIN 12: 27 EDIȚIA LABEL 00: COST BARCELONA 20: 27 ALUNE

27 OCTOMBRIE

14: EIKO AI12: 70 HABEY CLUB 16: 30 REVELIGIE 16: YOLANCRIS 17: 27 MENCHEN TOMAS În toate zilele se va desfășura „Experiența LR3” (ziua , de la 00 are 17 sunt restul zilelor, de la are 14h)

DESIGNERI, DESIGN YADORES AND BRANDSTOT CE IA IUBE: Semnătura a designerului Carla Esteve, specializată în costume de baie & intime. Se concentrează pe unirea celei mai noi tehnologii cu măiestria și producția locală. Pariați pe filozofia made in local.

AMLUL: Semnătura designerului Gala González. Se concentrează pe valorile atemporității, fabricate în Spania și pe o producție etică limitată.

AVELLANEDA ): Semnătura celebrului designer și stilist Juan Avellaneda, brand de modă creat în 2016.

CUSTO BARCELONA: Firma internațională de modă catalană a designerului Custo Dalmau.

DOMINNICO: Semnătura directorului de creație Domingo Rodríguez Lázaro. Funcționează sub premisa „modei lente”, modelare meticuloasă, cercetare a țesăturilor noi și durabilitate în procese.

EIKO AI: Brand de modă în întregime conceput și produs în Catalonia, inspirat de delicatețea kimonourilor. Directorul său de creație, Glòria Lladó, formată la Central Saint Martins, a lucrat pentru Givenchy.

EÑAUT: Semnătura designerului basc stabilit la Barcelona, ​​Eñaut Barruetabeña. Câștigător al Premiului Național de Design Emergent al Generalitati de Catalunya.

ESCORPION: Fondată în 203, este un reper în sectorul internațional de tricotaje datorită designului sofisticat și a moștenirii colecțiilor sale.

GUILLERMINA BAEZA: Semnătura designerului Guillermina Baeza, creată în anii 70, specializată în costume de baie și lenjerie.

HABEY CLUB : Semnătura creatorilor David Salvador și Javier Zunzunegui. Bazat pe „moda lentă”, se concentrează pe reutilizarea țesăturilor și utilizarea fibrelor reciclate sau 60% organic.

VINE: Semnătura designerului Constan Hernández. Bazat pe economia circulară, se concentrează pe producții limitate de piese durabile, de înaltă calitate, fabricate la un preț corect. Promotor al conceptului „Buy Back” (clientul are posibilitatea de a revinde piesa achiziționată de la aceeași firmă după un an și de a recupera 27% din valoare).

LARHHA: Semnătura arhitecților Miguel Marín și Natàlia Lorca. Se concentrează pe transferul puterii transformatoare și incluzive a arhitecturii în modă.

LEBOR GABALA: Semnătura designerul Maite Muñoz. Se concentrează pe alegerea materiilor prime, în căutarea celei mai înalte calități.

LOLA CASADEMUNT BY MAITE : Semnătura designerului Lola Casademunt, specializată în îmbrăcăminte și accesorii. Se concentrează pe piese realizate manual, cu materiale locale și criterii durabile.

LR3 LOUIS RUBI: Semnătura de designerii Daniel Corrales și Louis Rubi. Se concentrează pe precizia metodei lor de modelare, cu un accent special pe piesele exterioare și un angajament de a supradimensiona

MARTÍN ACROSS: Semnătura designerului Martin Across. Se concentrează pe modele inspirate din sedimente, straturi și minerale. Fiecare piesă este realizată manual în Ecuador, cu materiale locale și criterii de durabilitate.

MENCHEN TOMAS : Semnătura Designer catalan Olga Menchén, fondată în 2016. Proiectează, produce și își realizează propriile colecții de prêt-à-porter, de petrecere și de mireasă.

REVELIGION : Firmă fondată de Maite Rodríguez. Se concentrează pe ready-to-wear handmade, cu gust pentru tul și romantism.

SIMORRA : Semnătura designerului Javier Simorra. Se concentrează pe elementele mediteraneene și se angajează să simplifice.

EDIȚIA LABEL: Semnătura designerilor Véronique Von Siebenthal și Laura Johansson. Se concentrează pe moda etică, atemporală și exclusivă, bazată pe producția de capsule realizate local și cu unități limitate.

TÍSCAR ESPADAS: Semnătura designerului și artistului Tíscar Espadas. Se concentrează pe transmiterea unui limbaj artistic în colecțiile sale, unde fiecare piesă este unică și realizată de producători locali, evidențiind semnele procesului complex și ale măiestriei.

TXELL MIRAS: Semnătura designerului Txell Miras. Premiul pentru cea mai bună colecție de 70 Moda anului din Barcelona 2016.

YOLANCRIS: Semnătura designerul Yolanda Pérez. Stilul ei boho, pe care a fost pionier în sectorul mirelii, este influențat de referințele sale muzicale și artistice din deceniile 60 și 70.

Sursă: Următoarea ediție 70 Barcelona Fashion va avea loc pe 26 în 27 în octombrie la Complexul Modernist Sant Pau