Consolidarea măsurilor de securitate și supraveghere alături de intensificarea sinergiei operaționale dintre Forțele de Poliție și Poliția locală. Ele se numără printre punctele cheie identificate în cadrul comitetului pentru ordine și siguranță publică care a avut loc astăzi la Castiglione della Pescaia, prima dintr-o serie de întâlniri pe care prefectul de Grosseto Paola Berardino intenționează să le organizeze pe teritoriul provincial pentru a consolida relația cu să colaboreze cu administrațiile municipale și să cunoască îndeaproape problemele privind ordinea și siguranța publică.

Analiza a relevat prezența unor standarde de siguranță satisfăcătoare, atât reale, cât și percepute. Prefectul a subliniat însă necesitatea menținerii unor niveluri ridicate de monitorizare și supraveghere a teritoriului, prin servicii direcționate și de mare vizibilitate, în cheie preventivă și de control, mai ales odată cu venirea sezonului de primăvară și vară, momente care constituie o puternică atragere de turiști. , rezultând o creștere semnificativă a numărului de vizitatori din zonă.

În examinare de către comisie, de asemenea, revigorarea măsurilor de limitare a vânzării de băuturi răcoritoare în recipiente de sticlă precum și monitorizarea constantă a locurilor cu cea mai mare agregare a tinerilor cu colaborarea Poliției Municipale. De altfel, un accent a fost dedicat tuturor acelor locuri în care tinerii se întâlnesc, locuri de divertisment și așa-zisa viață de noapte.”

„Întâlnirea de astăzi reprezintă un moment important – a spus prefectul – care întărește schimbul. de informare între forțele de poliție de stat și locale și face posibilă promovarea, și datorită implicării asociațiilor comerciale, a unor planuri de intervenție sinergică adaptate caracteristicilor specifice teritoriului și nevoilor comunității.”

#O placere sa te cunosc. Evaluați acest site Piazza del Viminale, 1 – Roma

Centrală telefonică (+ 39) .4651

Sursa: Un plan de securitate pentru vara în Castiglione della Pescaia