Patru români din aceeași familie au fost implicați într-un grav accident rutier, petrecut joi, în apropiere de localitatea El Molar din Madrid.Un copil de 8 ani și bunica lui au decedat, iar mama și bunicul său au ajuns în stare foarte gravă la spital.

Mama copilului și bunicul său, care se aflau in același autoturism, au supraviețuit, dar au ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul s-a petrecut pe autostrada A1 la kilometrul 36, în direcția Madrid, în preajma localității El Molar.

Mașina în care se aflau cele patru persoane din aceeași familie, o mama cu fiul ei de 8 ani și doi bunici, a ieșit de pe autostradă, s-a ciocnit de un copac și s-a răsturnat pe o parte.

În urma alertării serviciului de Urgență 112, la locul accidentului au ajuns patru mașini de pompieri, două ambulanțe și un elicopter de la serviciul madrilen de asistență sanitară.

Pompierii au fost nevoiți să scoata trei persoane din mașină prin descarcerare și în urma încercărilor de reanimare a răniților, doi pasageri au decedat.

Imagini furnizate de serviciul de urgență 112

[youtube id=”zq255sJ9K_o” align=”center” mode=”lazyload” grow=”yes”]

Medicii au reușit pe loc să-l reanimeze pe copil, dar decesul s-a produs la scurt timp după aceea, în timp ce elicopterul serviciului de urgență SUMMA era pregătit să-l ducă la spital.

Cealaltă victimă este bunica sa, o femeie de 65 de ani care suferise politraumatisme severe.

Mama copilului, în vârstă de 29 de ani, a fost transportată la un spital din Madrid, în stare gravă, la fel ca și bunicul, de 65 de ani, care a fost dus cu elicopterul la un alt spital din capitala Spaniei.

La locul accidentului a ajuns ulterior și tatăl copilului, care a suferit o criză puternică de anxietate și a primit ajutor din partea medicilor.