Lucrătorii aeroportului Adolfo Suarez Barajas l-au filmat pe un tânăr care alerga pe pista de decolare după un avion Ryanair.

Incidentul s-a produs astăzi la unul dintre terminalele aeroportului spaniol, unde pasagerul cu pricina a sărit de pe un pod de pasageri, de la aproape 3 metri înălțime.

Odată ajuns pe pista aeroportului, tânărul a început să fugă cu geanta în mâna după un avion Ryanair care se afla deja în mișcare și se pregătea să decoleze.

Câțiva angajați ai aeroportului l-au oprit la timp și i-au spus că acela nu era avionul său și că zborul către Gran Canarias se afla încă la sol, iar accesul pasagerilor era deschis în acel moment.

Tânărul a reușit sa se îmbarce în cele din urmă în avionul Ryanair, iar Garda Civilă a declanșat o anchetă pentru identificarea sa la sosire in Gran Canarias.


Agenții Gărzii Civile au decoperit traseul urmat de călătorul întârziat. Ca să ajungă pe pista, acesta a trecut printr-o poartă de îmbarcare unde a ajuns cu ajutorul biletului de îmbarcare. Crezând că avionul său era pe punctul să decoleze, tânărul a folosit o ieșire de urgență și a ajuns pe pistă.

Filmare postată pe pagina de Facebook a Seguridad Aeroportuaria Barajas


[iframe id=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F595701557243092%2Fvideos%2F909632975849947%2F&show_text=0&width=400″ align=”center” mode=”lazyload” maxwidth=”600″ grow=”yes”]

Daca va fi prins de autorități, tânărul ar putea fi amendat cu 45.000 de euro pentru încălcarea Legii Securității Aeriene.