Agenti ai Politiei Generalitati – Escadrila Mossos d ‘ al Unității de Investigații a Postului de Poliție Martorell a arestat, luni 30 un bărbat din ani în calitate de presupus autor al unei infracțiuni contra sănătății publice.

Faptele au avut loc în aceeași zi, în jurul 12. ore, când agenți de la secția de poliție Martorell au depistat un camion cu plăcuță străină încărcat într-o clădire industrială din Sant Andreu de la Barca. Acest vehicul a fost oprit în municipiu, iar ofițerii au constatat că era încărcat cu saci mari plini cu scoarță de grădină și pietre mici pentru decorarea grădinii. Șoferul camionului a mai declarat că se duce în Germania și că s-a oprit în Sant Andreu de la Barca doar pentru a se odihni.

Agenții au decis să inspecteze marfa și amplasate, ascunse printre scoarta si pietre, 12 saci de marijuana, ambalate in vid si pregatite pentru distribuirea acesteia, cu o greutate totala de 135 kilograme

În cele din urmă, înainte ca poliția să-l aresteze pe șoferul camionului ca presupus autorul unei infracțiuni de trafic de droguri.

Anchetatorii estimează că valoarea substanței implicate este de 250. 12

Deținutul a fost pus la dispoziție joi, 2 iunie, iar judecătorul de instrucție i-a decretat închisoarea.

Ancheta continuă deschis și nu sunt excluse alte arestări. Zona de comunicare

Sant Feliu de Llobregat, 4 iunie 2022

Sursa: Un bărbat care transporta 135 kilograme de marijuana în camionul tău