Agenți ai Poliției Generalitati – Mossos d’Esquadra ai Unității de Investigații a secției de poliție Prat de Llobregat pe 6 aprilie, au arestat un bărbat de 68 ani, în calitate de presupus autor a două infracțiuni de agresiune sexuală, detenție ilegală și Ancheta a început la începutul acestui an, când o femeie a raportat la postul de poliție Prat de Llobregat că în aprilie 2021 a fost agresat sexual. Potrivit victimei, un bărbat o reținuse împotriva voinței ei într-un apartament din aceeași localitate și, în plus, a agresat-o sexual și fizic, lovind-o cu piciorul în stomac.

) Victima a declarat că nu a sesizat incidentul anterior deoarece bărbatul a amenințat că o va expulza din țară, neavând permis de ședere în Spania.*) În urma acestui fapt, s-a făcut o anchetă. a deschis care a dezvăluit că agresorul a contactat, în doar o săptămână, cel puțin cinci femei care au oferit serviciile de îngrijitoare în reclame cu caracteristici similare cu prin același portal de anunțuri, oferindu-le un loc de muncă în îngrijirea mamei lor.

Unele dintre femeile pe care agresorul le-a contactat telefonic nu au suferit agresiunea pentru că nu au avut încredere în el și nu a văzut clar dacă vor merge sau nu la primul contact însoțiți. A fost cazul unei femei care era suspectă de faptul că s-a oferit să se urce în vehiculul ei pentru a se muta la apartament și nu i-a dat numărul de telefon, deși i-a cerut în repetate rânduri. În cele din urmă, bărbatul nu s-a prezentat la programare

Prin prima victimă anchetatorii au contactat o a doua victimă, care a raportat același modus operandi folosit de presupusul făptuitor

În aceste cazuri, faptele datează din aprilie 2021. Un bărbat a contactat-o ​​telefonic de la un număr ascuns pentru a-i lua un interviu cu ocazia unei reclame pe care ea o plasase, pe același portal de internet, pentru a se oferi ca îngrijitoare pentru bătrâni.

Odată intrat în casă, bărbatul a atins-o. Victima a reușit să fugă și să fugă de la fața locului.

În cele din urmă, presupusul agresor a fost identificat și arestat la 6 aprilie.

Ancheta este încă deschisă pentru a se afla dacă a mai săvârșit fapte similare și nu sunt excluse noi arestări.

Deținutul, care nu avea antecedente penale, a mers în judecată în data de 9 aprilie de instrucție în funcții de pază a Prat del Llobregat, care a decretat intrarea în închisoare fără garanție.

) Sursa: Închisoare un infractor sexual care a contactat victimele printr-un portal de reclame pe internet