Până pe 6 martie, în Sala 3 query_builder 1 martie :

notă_eveniment Comunicat de presă

Până pe 6 martie, în Camera 3

Când a doua zi pe 6 își închide porțile în Palau Robert, expoziția despre mișcarea și contracultura underground din Catalonia anilor 70 va prezenta date impresionante despre vizite, vânzări de catalog, acoperire media, activități secundare și posibile itinerarii viitoare.

Ca urmare a tuturor acestora, s-a generat o dinamică care urmărește să profite de avântul generat pentru a proteja și recupera definitiv moștenirea acelor ani, atât dificil, cât și captivant. Diferite instituții și organisme și-au manifestat interes în acest sens.

În orice caz, au fost mai mult de 11. ) oameni care au dorit să cunoască de aproape această realitate strâns legată de ultimii ani ai Regimul Franco și tranziția , când un număr semnificativ de tineri și-au propus un mod de viață radical alternativ.

Duminică, 6, expoziția își ia rămas bun de la Palau Robert, așa că, având în vedere succesul care l-a însoțit de la inaugurare, nu este îndrăzneț să-ți imaginezi găsirea de noi scenarii în care să fie prezentate. În prezent lucrăm să încercăm să-l mutam la Madrid și Sevilla, printre alte destinații posibile.

7757 Sursa: Ultimele zile pentru vizitarea expoziției „Underground și contracultura în Catalonia 069 „7757)