Trei cetăţeni români au murit în urma unui accident rutier petrecut vineri, 28 august, între regiunile La Rioja şi Navarra. Tragedia a avut loc în jurul orei 10 dimineata pe raza localităţii Corella, când autoturismul Opel Astra în care se aflau 4 cetăţeni români, a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de parapet şi s-a ciocnit cu un panou de semnalizare de pe autostrada AP 68, la limita dintre regiunile Rioja şi Navarra, în direcţia Zaragoza.

În urma impactului, autoturismul s-a rupt în trei bucăţi din cauza vitezei mari, după cum transmite presa locală, iar 3 dintre pasageri au murit. Cele trei victime erau membri ai aceleiaşi familii şi locuiau în Logroño. În momentul producerii accidentului, la volanul autoturismului se afla Lavinia S., de 24 de ani, iar în spate se aflau Livia V., mama sa de 51 de ani şi Septimiu C., de 48. Toţi trei au murit, iar pasagerul din dreapta, Andrei C., prietenul tinerei de la volan, a supravieţuit, după cum precizează autorităţile regionale.

Anchetatorii încearcă să afle circumstanţele producerii acestui accident, după ce au văzut că tânăra de la volan a încercat să frâneze pe o lungime de 20 de metri, dar se pare că a pierdut controlul volanului într-o curbă cu o bună vizibilitate.