Mâine vineri la 15 ore și până la 15 orele de luni viitoare, Operațiunea Specială „15 din august” pe care Direcția Generală Trafic a lansat-o pentru a acoperi 7.39. mișcări planificate pentru aceste zile, adică 2, 19% mai mult față de datele reale ale 545.Acest weekend prelungit, datorită sărbătoririi zilei de luni a sărbătorii naționale a 00 din august, se va alătura, călătoriilor de plecare și retur pentru schimbarea celor două săptămâni din vacanța lunii august,Călătorii pe distanțe scurte care au loc în locurile în care se țin festivaluri populare, precum și în cele care au loc în orașe de coastă și plaje sau zone de a doua casă, deoarece sunt câteva zile de agrement și odihnă de weekend în luna tipică de vacanță. care este august.

Din acest motiv, in aceste zile Trafic a stabilit o serie de masuri de reglementare, organizare si supraveghere a traficului in vederea asigurarii acoperirii securitatii milioanele de călătorii pe distanțe scurte și lungi planificate.

Pentru a acoperi această operațiune și a se asigura că toate aceste mișcări sunt sigure, Tráfico are disponibilitatea maximă a umanității sale. mijloace (agenți ai Grupului de Trafic al Gărzii Civile, funcționari publici ai celor 7 Centre de Management al Traficului, patrule cu elicoptere și personal însărcinat cu întreținerea echipamentelor și montarea măsurilor rutiere, Pe lângă personalul din servicii de urgență), cum ar fi materiale (2021 radare fixe de viteză control, din care 19 sunt secțiune, 245 mobil radare care pot merge îmbarcate pe vehiculele ATGC, 011 elicoptere și 39 drone, 15 dintre ei cu capacitate de raportare, pe lângă 545 camere și 16 dube camuflate pentru a controla utilizarea telefoanelor mobile și a centurilor de siguranță. DGT mai are vehicule și motociclete nemarcate care vor circula pe tot felul de drumuri pentru a monitoriza orice infracțiune.

Această operațiune se potrivește În plus , cu campania specială de supraveghere și control al alcoolului și drogurilor pe care, atât agenții Grupului de Rutieră a Gărzii Civile, cât și Poliția locală care s-au alăturat acesteia, o desfășoară de luni trecută și până duminică 12, atât pe drumuri, cât și în centrele urbane cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la riscul prezentat de suma consumului de alcool și/sau droguri și de conducere.

În acest weekend de vacanță, în care consumul de alcool este obișnuit, este important să insistăm asupra toleranței zero cu acest tip de comportament pentru a preveni ca persoanele care au băut sau au ingerat orice tip de drog să se urce la volan și În orice caz, evitați întotdeauna să vă urcați într-un vehicul în care șoferul se află în aceste condiții.Prognoze și măsuri de trafic Prognozele de trafic întocmite de Tráfico prevăd că cea mai mare creștere a vehiculelor va avea loc vineri după-amiază, în principal între 16 și 19 ore, ceea ce va provoca mare intensități și probleme de trafic la ieșirile din marile orașe, precum și pe principalele căi de acces către zonele turistice de pe litoral, case secundare și orașe la petreceri. În plus, sâmbătă dimineața (de la 9 la 15 ore) va continua traficul intens în afara centrelor urbane, precum și în zonele de destinație dimineața târziu, care se va adăuga traficului obișnuit pe distanțe scurte de la accesul la plaje. si pentru festivitatile din numeroase orase de pe intreg teritoriul geografiei nationale.

In ceea ce priveste intoarcerea, momentele de cea mai mare intensitate circulatorie vor avea loc intre orele . și 23 Orele de luni, la care timp pot apărea probleme în principalele axe de comunicație rutieră care canaliză toată mișcarea de întoarcere din zonele turistice ale litoralului, odihnă și case secundare către accesele marilor centre urbane.

Pentru a promova circulația în zonele cele mai conflictuale, vor fi instalate benzi reversibile și suplimentare cu c Vor fi stabilite cele aflate în orele de cel mai mare aflux circulator și itinerarii alternative. De asemenea, vor fi paralizate lucrările la autostrăzi, va fi limitată desfășurarea de evenimente sportive și alte evenimente care presupun ocuparea drumului și va fi restricționată circulația camioanelor în general și a celor care transportă anumite mărfuri pe anumite secții, date și ore. Sfaturi pentru a face călătoria mai sigură Înainte de a începe călătoria, este recomandabil să efectuați o configurație completă a vehiculului, revizuind, cel putin, iluminatul, starea franelor si anvelopelor.Planificați călătoria pe cea mai sigură rută pentru a evita evenimentele neprevăzute. Conturile de twitter @informacionDGT și @DGTes sau buletinele informative la radio și televiziune, precum și la telefon 000, situația traficului este raportată în timp real și eventualele incidente care ar putea exista. Fiți precauți în călătoriile scurte și cunoscute de drumurile convenționale, deoarece acestea continuă să fie cele mai periculoase drumuri cu 3 din 4 decese.Opriți mobilul da mergeți pentru a conduce sau a pune modul mașină pe acele dispozitive care îl au încorporat. Nu există nimic care să nu poată aștepta. În plus, dacă porți mobilul în mână, din permisul de conducere ți se scad 6 puncteAsigurați-vă că centura de siguranță sau sistemul de siguranță pentru copii este fixat corect pentru toți pasagerii din vehicul.Respectați viteza stabilită pe fiecare drum și mențineți o distanță de siguranță față de vehiculul precedent. Faceți pauze la fiecare două ore. Oboseala și somnolența în timpul conducerii sunt cauze ale accidentelor. Și, desigur, nu bea alcool și nu consuma droguri când mergi să conducă și nici să nu lași pe cineva care a făcut-o să conducă. Mai multe informații Dispozitiv al Direcției Generale Trafic Sursa: Guvernul Spaniei – Circulația pregătește operațiunea specială pentru podul 15 din august