• Programările vor avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 20:00 și duminică 29 la ora 19:00.

• Programul pentru primul trimestru al acestui an la Teatrul Municipal José María Rodero va continua vineri, 28 ianuarie, de la ora 20:00, cu umorul lui Iñaki Urrutia. Râsete non-stop timp de 75 de minute datorită acestui artist versatil care, pe lângă faptul că este unul dintre membrii „El Club de la Comedia”, este și scriitor, prezentator, realizator de programe de televiziune și actor. Pretul pentru acest spectacol este de 8 euro in avans si 14 euro in ziua spectacolului

• În plus, sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 19.00, sosește apreciatul spectacol de dans „Leira”, Premiul Max pentru cel mai bun interpret de dans masculin și finalist Premiul Max pentru cel mai bun spectacol de dans. Leira este sărbătoarea unei Galicii atemporale și magice. În cadrul noii inițiative „Escuela del Espectador”, la final va avea loc o întâlnire cu directorul, Jaime Pablo Díaz și membrii companiei pentru toți acei spectatori care sunt interesați.

• Achiziționarea biletelor online este recomandată prin portalul web: www.giglon.com, facilitează localizarea și alegerea locurilor gratuite potrivite nevoilor de achiziție, evită aglomerația la casa de bilete și contactul cu numerar. În plus, biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, de joi până duminică de la 18:00 la 20:00 și sâmbăta și duminică tot de la 12:00 la 14:00 și cu două ore înainte de fiecare spectacol.
Programul pentru primul trimestru al acestui an la Teatrul Municipal José María Rodero va continua vineri, 28 ianuarie, de la ora 20.00, cu umorul lui Iñaki Urrutia. Râsete non-stop timp de 75 de minute datorită acestui artist versatil care, pe lângă faptul că este unul dintre membrii „El Club de la Comedia”, este și scriitor, prezentator, realizator de programe de televiziune și actor. Pretul pentru acest spectacol este de 8 euro in avans si 14 euro in ziua spectacolului.

Torrejón de Ardoz, 25 ianuarie 2023. În plus, sâmbătă, 29 ianuarie, la ora 19.00, sosește apreciatul spectacol de dans „Leira”, Premiul Max pentru cel mai bun interpret de dans masculin și finalist Premiul Max pentru cel mai bun spectacol de dans. Leira este sărbătoarea unei Galicii atemporale și magice. În cadrul noii inițiative „Escuela del Espectador”, la final va avea loc o întâlnire cu directorul, Jaime Pablo Díaz și membrii companiei pentru toți acei spectatori care sunt interesați.

Achiziționarea biletelor online prin portalul web: www.giglon.com este recomandată, facilitează localizarea și alegerea locurilor gratuite adecvate nevoilor de achiziție, evită aglomerația la casa de bilete și contactul cu numerar. În plus, biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, de joi până duminică de la 18:00 la 20:00 și sâmbăta și duminică tot de la 12:00 la 14:00 și cu două ore înainte de fiecare spectacol.

Sursa: Umorul lui Iñaki Urrutia și apreciatul spectacol de dans „Leira”, în acest weekend la Teatrul Municipal José María Roder…