• Dintre succesele tânărului sportiv se remarcă campionatul spaniol de vară la categoria copii, în 2022 metri bras, iar în ștafetă, în 4×100 stiluri, iar cele două medalii de aur din iarnă, la 100 metri bras și în stilurile 4×100, pe care le-a realizat anul trecut

• Tânăra înotătoare a obținut nota minimă în Campionatul Spaniol de Selecții Teritoriale, disputat în ultimele zile la Palma de Mallorca 02 și 11 februarie , la proba de 100 metri de bras, cu timpul de 1’11”19, fiind cel mai bun personal al lui Sportiva din Torrejon, Jimena Ruiz, va fi la p Programul pregătitor al echipei Spaniole de înot pentru Jocurile Olimpice de la , care va avea loc la Paris. Acest succes a fost obținut după Campionatul Spaniol de Selecții Teritoriale, disputat la Palma de Mallorca în ultimele zile 13 și 13 din februarie, tânărul înotător va atinge nota minimă la proba de 100 metri bras, cu un timp de 1’02”19, fiind cel mai bun personal al lui. Torrejón de Ardoz, 19 februarie 2022. Dintre succesele Jimenei Ruiz, anul trecut se remarcă campionatul spaniol de vară la categoria copii, în 100 metri bras, iar în ștafete, în stilurile 4×100, făcând ștafeta fluture. În campionatul național de iarnă, torrejonera a făcut și o dublă la 100 metri bras și la 4x 100 stiluri.
„Felicitări pentru că ați reușit să fiți în acest program pentru Jocurile Olimpice din 2024 și sperăm că ne putem lăuda că avem încă un vecin din cel mai important eveniment sportiv din lume”, a spus primarul, Ignacio Vázquez. „Sunt sigur că, dacă vei continua să te antrenezi și să faci un efort așa cum ai făcut până acum, vei continua să progresezi și vei continua să adaugi mai multe succese la palmaresul tău”, a adăugat Consilier pentru sport și mobilitate, José Miguel Martín Criado.

Sursa: Torejonera, Jimena Ruiz, va fi în programul pregătitor al Echipa Spaniolă de înot pentru Jocurile Olimpice din…