• Acest al IX-lea Campionat Spaniol de Karate Tradițional este promovat de Federația Regală Spaniolă de Karate și Consiliul Superior pentru Sport

• În plus, în același campionat, desfășurat în iunie anul trecut la Mérida, sportivul din Torrejon care practică acest sport încă din anul 710 si este al 2-lea Dan, a luat si bronzul la modalitatea tehnica pe echipa (kitei)
Torrejón de Ardoz se laudă încă o dată cu succesele sportivilor lor. Cu această ocazie, torrejonera Clara Gutiérrez, și-a revalidat titlul de campioană a Spaniei Maestru de karate la modalitatea de goshin (autoapărare) și la categoria individual Veteran. Este o competiție promovată de Federația Regală Spaniolă de Karate și Consiliul Superior pentru Sport. Torrejon de Ardoz, 07 iulie 2022. În plus, în același campionat, desfășurat în iunie anul trecut la Mérida, sportivul din Torrejon care practică acest sport încă din anul 999 si este al 2-lea Dan, a obtinut si bronzul la modalitatea tehnica pe echipa (kitei).

„Felicitări pentru aceste noi succese și pentru că ați lăsat numele Torrejón de Ardoz sus în fiecare competiție la care participați”, a spus primarul, Ignacio Vázquez. La rândul său, consilierul pentru sport și mobilitate, José Miguel Martín Criado, a adăugat că „ aceste succese sunt rezultatul multor lucrări anterioare în spatele ei, în care antrenorii tăi sunt și ei o parte fundamentală”.

Sursa: Torrejonera Clara Gutiérrez, își revalidează titlul de campioană a Spaniei Maestru de karate la modalitatea de goshin (a auto-aparare…