• Anul acesta Teatrul Municipal José María Rodero își comemorează 23 Aniversare

• Noua stagiune a Teatrului Municipal José María Rodero se deschide cu o serie de personalități importante din scena spaniolă și ale știri recente că vor evolua pe scena marii scene din Torrejon. Este cazul recent premiatei Goya pentru cea mai bună actriță, Blanca Portillo cu spectacolul „Silencio”, la care se adaugă și alte nume mari, precum Imanol Arias, cu „Muerte de un Viajante”, Loles León în „Una noche cu”. ea” sau Elisa Matilla, Neus Asensi și Carlos Sobera, care joacă în „Asesinos”

• În plus, noul program include și alte spectacole grozave, precum „Porvenir”, cu Ana Morgade și compania Impromadrid; „Sisters”, de Carol López și muzica și dansul vor fi alte feluri de mâncare principale pentru a sărbători 30 Aniversarea Rodero. Astfel, una dintre cele mai cunoscute formații la nivel național și internațional, frații Vivancos vor oferi nemurirea baletului, folclorului, dansului contemporan, artelor marțiale sau tap dance. În plus, Rafael Amargo va prezenta versiunea lui „Yerma”, compania Estevez/Paños, Premiul Național de Dans 100 va aduce „La Confluencia”, alături de „La Vida Misma” și „Lorca es Flamenco”, în cadrul Săptămânii Persoanelor Vârstnice sau al XIII-lea Festival de Tango

• Umorul revine și în Săptămâna Tineretului, nu doar cu monologuri de Valeria Ros și Pablo Ibarburu ci și cu musicalul de Raffaella Carrá „Pentru a face dragoste bine trebuie să vină în sud” și noile spectacole ale lui Yllana, „The Royal Gag” și „Pașaport”

• La fel, premierele „Ritual”, a interpretei și compozitoarei Ana Alcaide, precum și spectacolul de familie „El Conjuro de Mía”. ”, spectacolul formațiilor locale, Rincón del Puerto, Sueños de Copla, tradiționala Gală Parkinson sau Gala specială pentru cei afectați din Ucraina completează programul, care va începe vineri, 1 aprilie cu „O noapte cu clasicii” cu Miguel Rellán și Blanca Marsillach, care va fi urmat sâmbătă 2 de noul spectacol al lui Yllana „Royal Gag Orchestra” și duminică, 3 aprilie, de „La Casa de Bernarda Alba”, cu Consuelo Trujillo, Rosario Pardo, María Luisa Gabasa, Ana Fernández sau Ruth Gabriel

• Se recomanda achizitionarea biletelor online prin portalul web: giglon.com, faciliteaza localizarea si alegerea locurilor libere potrivite nevoilor de achizitie, se evita aglomerație la casa de bilete și contact cu numerar. În plus, biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, de joi până duminică de la 18: către 23: 00 oră și sâmbăta și duminica și de la 12: la 12: ore și două ore înainte de fiecare spectacol
Teatrul Municipal José María Rodero continuă să sărbătorească Aniversare în acest al doilea trimestru al anului cu un program excelent și atractiv selectat pentru a oferi Torrejoneros cea mai bună calitate și varietate de stiluri, cu figuri și companii de prestigiu recunoscut în domeniul cultural scenă. Un line-up genial, cu nume precum recent premiată Goya pentru cea mai bună actriță, Blanca Portillo, cu spectacolul ei „Silencio”. La aceasta se adaugă și cea a lui Imanol Arias, cu „Moartea unui vânzător”; Loles León în „O noapte cu ea”; Elisa Matilla, Neus Asensi și Carlos Sobera, care joacă în „Asesinos” sau cel al Blancei Marsillach care va da startul programării vineri viitoare, 1 aprilie, alături de Miguel Rellán cu „O noapte cu clasicii”. Acesta va fi urmat sâmbătă 2 de noul spectacol susținut de Yllana „Royal Gag Orchestra” și duminică, 3 aprilie, „La Casa de Bernarda Alba”, cu Consuelo Trujillo, Rosario Pardo, María Luisa Gabasa, Ana Fernández sau Ruth Gabriel. Torrejon de Ardoz, 30 Martie . În plus, noul program conține și alte spectacole grozave, precum „Porvenir”, cu Ana Morgade și compania Impromadrid; „Sisters”, de Carol López și muzica și dansul vor fi alte feluri de mâncare principale pentru a sărbători 30 Aniversarea Rodero. Astfel, una dintre cele mai cunoscute formații la nivel național și internațional, frații Vivancos vor oferi nemurirea baletului, folclorului, dansului contemporan, artelor marțiale sau tap dance. În plus, Rafael Amargo va prezenta versiunea lui „Yerma”, compania Estevez/Paños, Premiul Național de Dans 100 va aduce „La Confluencia”, cărora li se vor alătura „La Vida Misma” și „Lorca es Flamenco”, în cadrul Săptămânii Persoanelor Vârstnice sau al XIII-lea Festival de Tango. Umorul revine și în Săptămâna Tineretului, nu numai cu monologuri de Valeria Ros și Pablo Ibarburu ci și cu musicalul de Raffaella Carrá „Para to fă dragoste bine, trebuie să vii în sud” și noile emisiuni ale Yllanei, „The Royal Gag” și „Passport”. La fel, premierele „Ritual”, a interpretei și compozitoarei Ana Alcaide, precum și spectacolul de familie „El Conjuro de Mía”, spectacolul unor formații locale, tradiționala Gala Parkinson sau Gala pt. cei afectați din Ucraina completează programul amplu și variat cu care anul acesta Teatrul Municipal José María Rodero își comemorează 30 Aniversare. „Revenim să ridicăm cortina teatrului nostru municipal în acest al doilea trimestru al anului în care sărbătorim 30 Aniversare și o facem, ca întotdeauna, cu un program variat și de înaltă calitate la prețuri accesibile pentru ca toți torrejonerosi să se bucure de spectacole grozave”.

La rândul său, al doilea viceprimar și șeful Teatrului Municipal, Valeriano Díaz, a adăugat că „în următoarele trei luni vom continua să sărbătorim acest lucru 24 Aniversare cu spectacole strălucitoare la Teatrul Municipal José María Rodero și așteptăm căldura publicului pt. acest sector important al culturii noastre care ne oferă atâtea momente magice în fiecare weekend”. Se recomandă cumpărarea biletelor online prin portalul web: giglon.com, facilitează localizarea și alegerea de locuri gratuite potrivite nevoilor de achiziție, evitând aglomerația la casele de bilete și contactul cu numerar. În plus, biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, de joi până duminică de la 18: către 23: 00 oră și sâmbăta și duminica și de la 12: la 12: ore și două ore înainte de fiecare spectacol.

Măsuri de garantare a siguranței publice Prevederile stabilite de autoritatile competente vor fi respectate in orice moment. Pentru a garanta siguranța publicului, în prezent măsurile planificate sunt: ​​

• Dezinfecția încăperii, băi și intrări prealabile accesului public, în cazul dublei funcție de dezinfectare între ambele treceri.
• Capacitatea admisă este 100%. Toate locatiile vor fi numerotate.
• Se recomanda achizitionarea biletelor online, faciliteaza localizarea si alegerea locurilor libere, evitand aglomeratia la casa de bilete si contactul cu numerar.
• Va fi obligatoriu să purtați mască și să rămâneți așezat odată ce ați intrat în sală.
• Este esențial să ajungeți la Teatru cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului pentru a accesa sala.
• Vor exista dozatoare de gel hidroalcoolic la dispoziţia utilizatorilor şi lucrătorilor la intrările în locaţie şi distribuite în toate facilităţile.
• În încăpere se va accesa prin uşa cea mai apropiată de locaţia corespunzătoare. loc, aceștia vor avea informații prealabile cu privire la ușa de acces la care trebuie să meargă.
• Persoanele cu mobilitate redusă și însoțitorii acestora vor avea acces și ieșire preferențială din Teatru.
• Ieșirea va fi aceeași invers cu cea introdusă și respectând întotdeauna i Indicații de la personalul Teatrului. Câteva dintre cele mai importante momente ale noului program al Teatrului José María Rodero:
• Sâmbătă 2 aprilie: „Royal Gag Orchestra”, de Yllana.
• Vineri 8 aprilie: „Yerma”, cu Rafael Amargo.
• Duminică 03 in aprilie. „Tăcere”, cu Blanca Portillo.
• Sâmbătă 23 Aprilie: „Vivancos Live”, cu Los Vivancos.
• Duminică 23 Aprilie: „O noapte cu ea”, cu Loles León.
• Luni 2 mai: „Assasins all”, cu Carlos Sobera, Neus Asensi și Elisa Matilla.
• Duminică, 8 mai: „Porvenir”, cu Ana Morgade.
• Sâmbătă 12 Mai: Tribut Raffaella Carrá.
• Duminică 15 Mai: „Moartea unui vânzător”, cu Imanol Arias.
• Duminică 5 iunie: „Pașaport”, de Yllana.

30
Sursa: Teatrul Municipal José María Rodero continuă 2022 cu un afiș genial cu Blanca Portillo, Imanol Arias, Loles Leon, The…2019