#Torrejon – • Teatrul Torrejonero a fost unul dintre spațiile scenice selectate pentru acordarea acestor ajutoare cu care își va reînnoi echipamentele de iluminat și va moderniza sistemele digitale de management al utilajelor scenice.

• Datorită acestei schimbări importante, sunt de așteptat să se obțină beneficii semnificative, cum ar fi reducerea consumului de energie electrică și a costului consumabilelor obișnuite, precum lămpi sau filtre, costuri mai mici în climatizarea încăperii, optimizarea timpilor de asamblare și dezasamblare a Companiile și îmbunătățirile de securitate
Teatrul José María Rodero își reînnoiește mașinile de scenă și echipamentele de iluminat, cu tehnologie LED, datorită ajutoarelor din Fondurile europene „Next Generation”. Datorită acestei schimbări importante, sunt de așteptat să se obțină beneficii importante, cum ar fi reducerea consumului de energie electrică și a costului consumabilelor uzuale, precum lămpi sau filtre, costuri mai mici în climatizarea încăperii, optimizarea timpilor de asamblare și dezasamblare ale Companii și îmbunătățiri de securitate.

Torrejón de Ardoz, 27 februarie 2023. Cu prilejul subvențiilor solicitate de Comunitatea Madrid pentru finanțarea proiectelor de investiții în infrastructuri scenice și muzicale ale Comunității cu plata din fonduri europene, Teatrul José María Rodero a fost unul dintre scenele spații selectate pentru acordarea acestor granturi pentru reînnoirea echipamentelor lor de iluminat, care devine, aproape în totalitate, tehnologie LED, și modernizarea sistemelor digitale de management al utilajelor de scenă.

Sursa: Teatrul José María Rodero își reînnoiește mașinile de scenă și echipamentele de iluminat, la tehnologie led, grație ajutorului…