#Torrejon – • Centrul a primit premiul TOP20 la categoria „Cel mai bun management spitalicesc global” pentru eficiența managementului său

• În plus, a primit o distincție în „Zona Femeilor” pentru angajamentul său față de sănătatea și bunăstarea femeilor în diferite etape ale vieții lor.
Spitalul Universitar Torrejón a fost remarcat drept unul dintre cele mai bune centre spitalicești din Spania. În acest fel, centrul de sănătate Torrejonero a fost distins cu Premiul TOP20 la categoria „Cel mai bun management spitalicesc global” pentru eficiența managementului său. Un premiu acordat instituțiilor de sănătate care demonstrează un management remarcabil, eficiență operațională și îngrijire a pacientului. Aceasta recunoaște efortul continuu de a oferi îngrijiri medicale de calitate, menținând standarde înalte de eficacitate și siguranță datorită îmbunătățirii continue a proceselor pentru a garanta o experiență de calitate în rândul pacienților săi.

Torrejón de Ardoz, 2 noiembrie 2023. Spitalul Universitar Torrejón a primit, de asemenea, distincția TOP20 în Zona Femeilor a spitalelor de nivelul III cu operații de obstetrică, sân și uter. Această recunoaștere evidențiază angajamentul centrului față de sănătatea și bunăstarea femeilor, abordând nevoile specifice ale pacienților săi în diferite momente ale vieții lor.

Aceste premii compară rezultatele a peste 250 de spitale care se supun în mod voluntar evaluării a treizeci de indicatori, iar o comisie științifică distinge acele centre cu o funcționare mai bună și o calitate și eficiență mai mare a îngrijirilor. Sunt evaluate și aspecte precum managementul eficient al spitalizării și intervenția chirurgicală fără internare, comparativ cu măsurarea reinternărilor, a complicațiilor și a mortalității, ajustate pentru risc.

Aceste premii împart spitalele în diferite categorii pentru a facilita compararea între centre și contexte cu management similar și să distingă evoluția celor cu cel mai bun echilibru general în cei 120 de indicatori ai celor 8 arii clinice analizate. În termeni generali, oferă sectorului sănătății un instrument util pentru îmbunătățirea rezultatelor, bazat pe indicatori de calitate, performanță și eficiență, pe lângă recunoașterea bunelor practici din sector.

Sursa: Spitalul Universitar Torrejón, distins ca unul dintre cele mai bune centre spitalicești din Spania