• Una dintre activitățile marcante ale programului este Marșul pentru Egalitate care va face un tur pe străzile centrului în această duminică, 6 martie, începând cu ora . : ore. Acesta va fi acompaniat de o batukada din grupul Zacatum iar la final va avea loc un concert

• Actul central al Săptămânii Femeii, care este organizat cu ocazia Internaționalului Ziua Femeii, luni, 7 martie, la : 16 ore la Teatrul Municipal José María Rodero, vor fi prezenți Anne Igartiburu, comunicatoare și promotoare în domeniul dezvoltării umane, și Laura Baena, fondatoarea Club de Malasmadres , creativ publicitar, antreprenor și influencer care lucrează pentru concilierea vieții de familie cu cea profesională. Ambii vor vorbi despre „Costul concilierii”

• Marți, 8 11: 00 ore la Teatrul Municipal José María Rodero piesa de teatru pentru copii „Prițesele 2.0” , care este aici pentru a revoluționa basmele și pentru a arăta că prințesele sunt puternice și îi pot ajuta și pe prinți. La eveniment vor participa elevi de la școlile orașului și va fi difuzat și online pentru cei care nu pot participa

• Cristina Álvarez, triplu campioană mondială la autoapărare, va oferi duminica 13 Marchează un Master Class gratuit de autoapărare la : 00 ore în Pavilionul José Antonio Paraíso, destinate femeilor mai în vârstă de 11 ani

• În plus, cel Biblioteca Centrală Federico García Lorca lansează o nouă secțiune, Punto Mujer, cu titluri despre literatură pentru femei, economie, filozofie, feminism, ghiduri pentru Institutul Femeii, povești mixte, biografii ale femeilor celebre, printre altele
) Săptămâna Femeii din Torrejón de Ardoz 2022 este sărbătorită anul acesta sub motto „Avanzăm în egalitate, ne îmbunătățim bunăstarea”. Pentru aceasta, Consiliul Local a organizat un set de activități pe parcursul lunii martie cu obiectivul concilierii, coresponsabilității și folosirii timpului ca bază fundamentală pentru realizarea egalității între bărbați și femei. Primarul, Ignacio Vázquez, și consilierul pentru femei, Miriam Gutiérrez, au prezentat programul amplu în această dimineață.

Torrejón de Ardoz, 4 martie, 2022. Actul central al Săptămânii Femeii, care este organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, în această luni, 7 martie, la ora 18: 16 ore la Teatrul Municipal José María Rodero. Acesta va avea prezența lui Anne Igartiburu, comunicatoare și promotoare în domeniul dezvoltării umane, și a Laurei Baena, fondatoarea Club de Malasmadres, creativă publicitară, antreprenor și influencer care lucrează pentru concilierea vieții profesionale cu cea de familie. Ambii vor vorbi despre „Costul concilierii”. Intrarea va fi liberă până la atingerea capacității maxime.

În același scenariu, marți 8 va dura loc la 12: ore joaca pentru copii „Prințese 2.0”, care vine să revoluționeze basmele și să arate că prințesele sunt puternice și îi pot ajuta și pe prinți. La eveniment vor fi prezenți elevi de la școlile orașului și va fi difuzat și online pentru cei care nu pot participa.

Una dintre activitățile marcante ale programului este Marșul pentru Egalitate care va face un tur pe străzile centrului în această duminică, 6 martie, începând cu ora 00: 00 ore. Ea va fi însoțită de o batukada din grupul Zacatum și la final va avea loc un concert.

La rândul ei, Cristina Álvarez , de trei ori campioană mondială la autoapărare, va da duminică 00 o clasă de master de autoapărare gratuită la 12: 00 ore în Pavilionul José Antonio Paraíso, destinate femeilor mai mari de 00 ani. În plus, Biblioteca Centrală Federico García Lorca deschide o nouă secțiune, Punto Mujer, cu titluri pe literatură pentru femei, economie, filozofie, feminism, ghiduri ale Institutului Femeilor, povești mixte, biografii ale femeilor celebre, printre altele. Pentru a completa programul, pe tot parcursul lunii martie, vor avea loc întâlniri online pentru antreprenori, ateliere online gratuite, activități în familie, teatru, cinema, conferințe, discuții și expoziții, printre alte activități organizate de Departamentele de Femei și cultură, Teatrul José María Rodero, asociațiile de femei și partidele politice ale orașului. Întregul program poate fi consultat pe site-ul municipal (www.ayto-torrejón.es) și în broșura care include toate activitățile. Ignacio Vázquez a subliniat că „Comemorarea Zilei Internaționale a Femeii este o mare oportunitate de a revendica în continuare rolul esențial pe care îl joacă femeile în construcția societății noastre, dar și de a reflecta asupra tuturor barierelor care rămân. de depășit pentru a se atinge egalitatea deplină mult dorită”.

„De la Consiliul Local al Torrejón de Ardoz depune un efort semnificativ pentru a încerca să implanteze egalitatea reală între femei și bărbați în societate, cu scopul de a garanta că în orașul nostru avem cu toții aceleași oportunități de a ne dezvolta proiectele vitale. În acest fel, vom face Torrejón de Ardoz mai democratic, modern și dedicat justiției și solidarității; pe scurt, un oraș coeziv social, în care torrejoneros și torrejoneros se bucură de aceleași drepturi și de aceleași oportunități”, a explicat consilierul pentru femei, care a adăugat că „nu putem uita, că odată cu pandemia pe care o suferim, a crescut genul. decalaj, forțând femeile să revină la rolurile tradiționale. Din acest motiv, este necesar să se înlăture obstacolele pentru ca atât femeile, cât și bărbații să își poată dedica timpul muncii plătite, precum și muncii personale și casnice și să aibă propriul timp în mod egal.”
CLICK PE IMAGINE PENTRU A VEDE PROGRAMAREA COMPLETĂ

Sursa: