#Torrejon – • Părțile interesate vor fi transferate la secțiile de votare respective și returnate la locul lor de origine (casa privată sau centrul de sănătate).

• Astfel, persoanele cu mobilitate redusă care doresc să-și exercite dreptul de vot pot solicita serviciul de transport gratuit oferit de Protecția Civilă Torrejón pentru a le duce la secția de votare. Cei interesați pot solicita acest serviciu până mâine, duminică, 28 mai, sunând la 679 43 43 26 sau 91 677 24 53 de la 10:00 la 14:00 și de la 18:00 la 21:00. Mâine, duminică, programul de solicitare a acestui serviciu va fi doar de la 9:00 la 15:00.

• Obiectivul este ca toate acele persoane cu dizabilități sau probleme grave de mobilitate, care nu au posibilitatea de a folosi un mijloc de transport standard și nu au sprijinul terților, să își poată exercita dreptul de vot la alegerile electorale.
Cu ocazia alegerilor municipale și regionale care vor avea loc mâine, duminică, 28 mai, Primăria Torrejón de Ardoz, grație serviciului oferit de voluntarii Protecției Civile, lansează un dispozitiv special de transport adaptat și gratuit pentru persoanele cu mobilitate redusă. care doresc să-și exercite dreptul de vot, dar nu au posibilitatea de a merge la vot. Toți cei interesați pot solicita acest serviciu până duminică, 28 mai, sunând la 679 43 43 26 sau 91 677 24 53 de la 10:00 la 14:00 și de la 18:00 la 21:00. Mâine, duminică, programul de solicitare a acestui serviciu va fi doar de la 9:00 la 15:00. Cei interesați vor fi transferați la secțiile de votare respective și returnați la locul lor de origine (cămin privat sau centru de îngrijire) de către voluntarii Protecției Civile ai Primăriei Torrejonero.

Torrejón de Ardoz, 27 mai 2023. Mâine, duminică, 28 mai, persoanele cu mobilitate redusă vor putea folosi serviciul de transport gratuit activat de Protecția Civilă a Primăriei pentru a se deplasa la secția de votare. Cei interesați vor fi transferați la secțiile de votare respective și returnați la locul lor de origine (cămin privat sau centru de îngrijire) de către voluntarii Protecției Civile ai Primăriei Torrejonero.

Persoanele care au confirmat transferul trebuie să fie pregătite la ora care a fost indicată, cu DNI și carnetul electoral. Obiectivul este ca toate acele persoane cu dizabilități sau probleme grave de mobilitate, care nu au posibilitatea de a folosi un mijloc de transport standard și nu au sprijinul terților, să își poată exercita dreptul de vot la alegerile electorale de mâine, duminică. . , 28 mai.

Sursa: Protecția Civilă din Torrejón de Ardoz facilitează transportul persoanelor cu mobilitate redusă care doresc să meargă la vot în…