• „Dezvoltăm un program amplu de susținere și promovare a comerțului local pentru a promova acest sector care creează atât de multe locuri de muncă în oraș și care a trebuit să depășească atâtea dificultăți în ultimii ani.ultimele luni precum restricțiile din cauza pandemiei sau creșterea exorbitantă a facturii de energie electrică”, a amintit Ignacio Vázquez

• Primarul, Ignacio Vázquez, a raportat că „un total de 667 întreprinderi mici, unități de catering fără noptiere și alte serviciile au primit ajutor financiar pentru a le sprijini în fața efectelor negative ale crizei economice cauzate de pandemia de COVID-19 din 1.000 euro”

• În plus, Consiliul Local din Torrejón de Ardoz a acordat un total de 484 întreprinderi mici, unități de catering fara noptiere si alte servicii a ajutor de 484 euro (255 unități) și 154 euro (229 unități) să plătească creșterea mare a facturii de energie electrică

• Pe de altă parte Pe de altă parte, în cadrul Pactului de Solidaritate de la Torrejón cu torrejoneros propus de primar și convenit cu cele trei partide reprezentate în Consiliul Local (PP, PSOE și Podemos), sunt incluse măsuri de sprijinire a locuitorilor orașului, printre care și Planul de sprijin comercial din Torrejón de Ardoz

• Consiliul Local Torrejón de Ardoz desfășoară și alte activități pentru a stimula comerțul local cu o serie de acțiuni, cum ar fi Cumpărături în Torrejón , Ruta Lingurii , Săptămâna Gastronomică, Ruta Tapaselor și Vinului, Magazine Magice, Târg de stoc în unități, Târg de vehicule second-hand, Concurs de vitrine sau Ziua cărții, printre altele. ras
Primarul din Torrejón de Ardoz, Ignacio Vázquez, și consilierul pentru ocuparea forței de muncă și angajare, Ainhoa ​​​​García, au făcut un bilanț al bateriei de măsuri de sprijinire a afacerilor locale pe care guvernul a lansat-o local. la iniţiativa primarului din Torrejon. În timpul vizitei la două magazine situate pe strada Circunvalación (Cuídame, Peluquería Canina și Flores Isabella) au trecut în revistă acțiunile desfășurate pentru a sprijini unul dintre sectoarele care generează cele mai multe locuri de muncă din oraș.

Torrejon de Ardoz, 22 februarie 2022. Primarul, Ignacio Vázquez, a raportat că „un total de 200 micile întreprinderi, unitățile de catering fără noptiere și alte servicii au primit ajutoare financiare pentru a le sprijini în fața efectelor negative ale crizei economice cauzate de pandemia de COVID din 1.000 euro”.

În plus, Consiliul Local din Torrejón de Ardoz a acordat un total de 350 întreprinderi mici, unități de catering fără noptiere și alte servicii un ajutor de la 255 euro (255 unități) și 200 euro (50 unități) să plătească creșterea mare a facturii de energie electrică.

Trebuie să ne amintim că în ultimele luni este prețul facturii de energie electrică depășește constant maximele record, situație care provoacă pagube grave familiilor și afacerilor. Din acest motiv, Consiliul Local, la inițiativa primarului, Ignacio Vázquez, a lansat cele două ajutoare extraordinare pentru plata facturii de energie electrică. Primarul a reamintit că „având în vedere managementul incapabil al Guvernului Spaniei de a face față escaladării prețului facturilor de energie electrică, care provoacă prejudicii grave familiilor, celor productivi și mai ales către întreprinderile mici, de la Consiliul Local Torrejón de Ardoz am decis să promovăm aceste ajutoare extraordinare pentru a ajuta în aceste momente în care factura de energie electrică are un preț exorbitant”. „Dezvoltăm un program amplu de susținere și promovare a afacerilor locale pentru a promova acest sector, care creează atât de multe locuri de muncă în oraș și care a trebuit să depășească atâtea dificultăți în ultimele luni precum restricțiile din cauza pandemiei sau creșterea exorbitantă a facturii de energie electrică”, a amintit consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Angajări.

Pe de altă parte, în cadrul Pactului de Solidaritate Torrejón cu torrejoneros propus de primar și convenit cu cele trei partide reprezentate în Consiliul Local (PP, PSOE și Podemos) includ măsuri de sprijin pentru locuitorii orașului, inclusiv Planul de sprijin comercial Torrejón de Ardoz. PLAN DE SPRIJIN COMERȚULUI TORREJÓN DIN ARDOZ : 1. Promovați formarea pentru comercianți: Conferința Torrejón Emprende și cursuri față în față și virtuale în colaborare cu Camera de Comerț cu diferite teme. doi. Promovați Școala Virtuală de Formare, în prezent cu 154 cursuri online, cu continut specific adaptat situatiei speciale generate de Covid- în următoarele domenii: telecommuting, marketing digital, vânzări online.

3. Acțiuni comerciale specifice în zile remarcabile: diseminare de campanii comerciale, tombole și cadouri pentru a promova loialitatea clienților și „cumpărături în cartierul tău”: Cumpărături în Torrejón în timpul Crăciunului Magic, Concurs de vitrine, Ziua cărții, îndrăgostiți, … 4. Promovați evenimente și târguri: Ruta Lingurii, Săptămâna Gastronomică, Ruta Tapaselor și Vinului, Magazine de magie, Târg de stoc în unități, Târg de vehicule second-hand.

5. Ajutor în proces, facilitând prezentarea documentelor și accesul la informații specifice pentru pornire:
• PAE: Comerciantul poate efectua procedurile necesare pentru demararea afacerii sale rapid și simplu .
• PATE: Comerciantul poate efectua procedurile de transfer ale firmei sale.
• Informații privind liniile de subvenție și suport în aplicația sa.
• Virtual Incubator de afaceri. 6. Granturi și subvenții, linie de ajutor de 1.€ Acordat afacerilor și hotelurilor fără noptiere, menit să atenueze impactul economic negativ ca urmare a crizei de sănătate Covid-19.

7. Campanie de conștientizare a mediului, livrare în 2022 către întreprinderile participante din 000.000 pungi reutilizabile în loc de pungi de plastic și prognoza noilor livrări în următorii ani de 50. unități.

8. Livrarea de materiale de protecție a afacerilor, (vinil), au fost livrate la mai mult de 500 unități, ca elemente preventive pentru menținerea distanței de siguranță derivate de la Covid-02. 9 . Consolidarea acordurilor cu entitățile financiare pentru acordarea de microcredite, acordarea cu entități bancare cu asistență socială, pentru IMM-uri și lucrătorii independenți din Torrejón. . Crearea unei platforme web pentru comerț care colaborează cu inițiative locale, platforme, site-uri web, aplicații… care sprijină comerțul din Torrejón de Ardoz care, pe lângă faptul că funcționează ca o vitrină pentru afaceri, permite extinderea către alte servicii.

Sursa: 202202220120 Primarul , Ignacio Vázquez, a lansat o serie de inițiative pentru a sprijini afacerile locale din Torrejón de Ardoz202202220120