• Soții își vor reînnoi jurămintele de nuntă în cadrul unei ceremonii intime care va avea loc în Sala de Adunări a Casei de Cultură la ora . : 00 ore

• După ceremonie va fi un vin spaniol cu ​​mirii, familia și prietenii prezenți în care se va toast să fie oferit să închidă ceremonia.act îndrăgător. Toate acestea, urmând protocoalele stabilite de autoritățile sanitare de Covid-19 Consiliul Local din Torrejón de Ardoz organizează, încă un an, „San Valentín de Oro”, o ceremonie îndrăzneață de reînnoire a jurământului de căsătorie pentru toate cuplurile mai în vârstă ale orașului care și-au împlinit 50 ani de conviețuire în ultimii ani. Întâlnirea va avea loc mâine sâmbătă 20 din februarie din 12: 00 ore în Sala de Adunări a Casei de Cultură.

Torrejon de Ardoz, 00 februarie . După ceremonie, va avea loc un vin spaniol cu ​​mirii, familia și prietenii prezenți în care se va face un toast pentru a încheia actul dragut. Primarul, Ignacio Vázquez, a reamintit că „această sărbătoare a reînnoirii jurămintelor de căsătorie, care va respecta toate protocoalele stabilite de autoritățile sanitare de Covid-19, este încă o inițiativă pe care Consiliul Local o lansează pentru acest grup de populație, redându-le astfel o parte din cât de mult au contribuit la societate cu mulți ani. de muncă.”

În acest sens, a indicat consilierul pentru Persoane Vârstnice, Ana Verónica González, „această inițiativă se adaugă la alte acțiuni care vizează îmbunătățirea calității vieții persoanelor vârstnice, precum programul de drumeții sau stațiuni balneare, dansuri, servicii de suport psihologic, kinetoterapie, podologie și coafură, Sărbătorile Persoanelor Vârstnice sau Săptămâna Persoanelor Vârstnice, printre altele”.

Sursa: Mâine, sâmbătă 02 în februarie, cuplurile care s-au întâlnit 50 ani de conviețuire din ultimii ani vor sărbători „Valentine…