• Numirea va avea loc de la 18: 00 ore până la ora douăsprezece noapte la Atocha Lawyers Center (London Street, 11-B), cu acces gratuit până la atingerea capacității maxime

• „La Noche Abierta” este un program cu alternative sănătoase de viață de noapte pentru tinerii din 14 a 14 ani cu activități speciale care se adaptează tuturor gusturilor. Mâine, sâmbătă, iunie 14, sezonul se încheie cu o petrecere de bun venit vara în care va fi muzică, dans și multă distracție, punând finalul activităților din acest semestru. Programul se va relua în octombrie.

• Toate acestea se adaugă la restul activităților care au loc în mod regulat, precum jocurile de societate, în colaborare cu Asociația de Tineret Mystics of Arkat, jocuri PS4, ping pong sau karaoke

• Pe de altă parte, în Departamentul Tineretului, torrejoneros de a Pentru Cardul de Tineret pot aplica si ani care au deja peste 4 ani.0 utilizatori din oras si prin care au acces preferential la multiple servicii si avantaje si reduceri importante
Mâine sâmbătă, 11 în iunie, programul de divertisment alternativ pentru tineri „La noche abierta” încheie sezonul cu o primire de vară petrecere în care va fi muzică, dans și multă distracție, punerea sau ultima parte a activităților din acest semestru. Programul se va relua în octombrie. Programarea va avea loc de la 14: 00 până la miezul nopții la Atocha Lawyers Center (London Street, -B), cu acces liber până la capacitate maximă. De asemenea, se adaugă la restul activităților care există în mod regulat, precum jocuri de societate, în colaborare cu Asociația Tineretului Mistic Arkat, jocuri PS4, ping pong sau karaoke.

Torrejon de Ardoz, iunie 2022. „La Noche Abierta este unul dintre programele pe care le-am recuperat cu cel mai mare entuziasm și prin care în weekend tinerii au avut alte forme de distracție decât distracția bazate doar pe consumul de alcool și în care râsul a fost garantat”, a spus primarul. Ignacio Vázquez.

În mod similar, în Departamentul pentru Tineret, torrejoneros a Pentru Cardul de Tineret pot aplica si ani, care au deja peste 4 ani.060 utilizatori din oras si prin care au acces preferential la multiple servicii si avantaje si reduceri importante.
Pe de altă parte, trebuie să evidențiem oferta pe care Centrul de Formare de Excelență o are pentru aceste primele luni ale anului cu învățături legate de acele profesii cel mai solicitat de companii. Printre acestea se numără cele două Itinerare de Formare pentru Angajare (POEFE) pentru organizarea și conducerea depozitelor, și community manager, Cursurile Specifice pentru șomeri pentru obținerea carnetului profesional de construcții și a fi operator de stivuitor, și un total de trei Certificate de Profesionalism pentru Șomeri legate de îngrijirea socio-sanitară pentru persoanele dependente și instituțiile sociale, gestionarea apelurilor de teleasistență și operarea sistemelor informatice. La aceasta se adaugă cea de-a opta ediție a Școlii Virtuale de Training, care are 30 cursuri online și marea varietate de ateliere oferite de La Caja del Arte-Centro de Artes Escénicas și centrele culturale ale orașului.

De asemenea, programul Informa+Joven care aduce informațiile cele mai solicitate de tineri în centrele lor de învățământ și diferitele consultanțe, precum psihologie și sexualitate, studii și profesii sau călătorii care oferă informații și răspund la unele dintre problemele care interesează cel mai mult. și se preocupă de adolescenții și tinerii orașului, completează gama largă de inițiative de agrement pe care Consiliul Local din Torrejón de Ardoz, prin Departamentul său de Tineret, le-a pregătit pentru tinerii orașului.

În acest sens, primarul, Ignacio Vázquez, a explicat că „am recuperat încă o dată setul important de inițiative de agrement și formare care pregătit către Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz pentru voi, tinerii orașului”. La aceasta, a adăugat consilierul pentru Tineret și Sărbători, Alejandro Navarro Prieto, „cu această propunere completă ne dorim să oferim tinerilor forme alternative, sănătoase de petrecere a timpului liber, care să-i intereseze, pentru că este un sector de care avem grijă și de care orientează mereu inițiative inovatoare, astfel încât să poată avea un timp liber de calitate în propriul oraș, departe de sticlă”.

Sursa: Mâine sâmbătă, 11 în iunie, se licita programul de divertisment alternativ pentru tineri „La noche abierta”. adio sezonului acestui semestru…