• Se va desfășura în Sala de Adunări a Casei de Cultură (C/Londres, 5) de la ora 19.00, cu intrare liberă până la împlinirea capacitatii.

• „Mame paralele” le are în rolurile principale pe Penélope Cruz și Milena Smit și spune povestea a două femei care vor fi mame singure și vor rămâne însărcinate fără să vrea, dar în timp ce una nu regretă, cealaltă o face.

• În plus, duminică, 29 ianuarie, revine inițiativa „Cinema en Familia”, unde vă puteți bucura de filmul „Valentina”. Va fi de la ora 12:00, tot în Sala de Adunări a Casei de Cultură și cu intrare liberă până la împlinirea capacitatii. Filmul spune povestea unei fete cu Sindrom Down, Valentina, care vrea să fie trapezist, dar crede că nu va reuși. Bunica ei o încurajează să nu-și piardă speranța și dorința, așa cum își dorește să fie dirijor de orchestră în ciuda vârstei.
Mâine, joi, 26 ianuarie, seria „Joia cinematografiei spaniole” continuă cu proiecția filmului „Madres Paralelas”, regizat de Pedro Almodóvar. Se va desfășura în Sala de Adunări a Casei de Cultură (C/Londres, 5) de la ora 19.00, cu intrare liberă până la împlinirea capacitatii. Filmul le are în rolurile principale pe Penélope Cruz și Milena Smit și spune povestea a două femei care vor fi mame singure și au rămas însărcinate fără să vrea, dar în timp ce una nu regretă, cealaltă o face.

Torrejón de Ardoz, 25 ianuarie 2023. În plus, duminică, 29 ianuarie, revine inițiativa „Cinema en Familia”, unde vă puteți bucura de filmul „Valentina”. Va fi de la ora 12:00, tot în Sala de Adunări a Casei de Cultură și cu intrare liberă până la împlinirea capacitatii. Filmul spune povestea unei fete cu Sindrom Down, Valentina, care vrea să fie trapezist, dar crede că nu va reuși. Bunica ei o încurajează să nu-și piardă speranța și dorința, așa cum își dorește să fie dirijor de orchestră în ciuda vârstei.

Ciclurile „Joia cinematografiei spaniole” și „Cinema en Familia” sunt încă două inițiative gratuite dintre multele pe care le punem la dispoziția Torrejoneros de la Departamentul de Cultură, în acest caz, pentru a promova a șaptea artă, nu numai în rândul adulților, ci și de asemenea, printre cei mici din casă și să le insufleți acest hobby”, a spus consilierul pentru Cultură, José Antonio Moreno.

Sursa: Mâine, joi, o nouă sesiune a serialului „Joia cinematografiei spaniole” cu proiecția filmului „Madres paralelas”, de Pedro Almod…