#Torrejon – • Înscrierea se poate face la Departamentul de Seniori, situat pe Avenida Virgen de Loreto, 2 și sunând la 91 656 65 14

• Inițiativa, care face parte din programul „Los Veranos de Las Veredillas”, care a fost lansat în luna iulie pentru promovarea bunăstării persoanelor în vârstă din oraș, înregistrează o participare ridicată. Cu acest program, persoanele în vârstă se bucură de o vară activă și îmbogățitoare, evitând astfel problema singurătății nedorite.

• Printre activitățile cele mai notabile ale acestei inițiative se numără atelierele de telefoane mobile, memorie, relaxare, flori de hârtie, gimnastică sportivă și plimbările Veredillas, care vor avea loc vineri, 12 iulie, pentru vizitarea Muzeului Orașului și vineri, 19 iulie, la tur Torrejón de Ardoz și încheierea cu o cafea în Plaza Mayor

• În plus, trebuie să ne amintim că, în această lună de iulie, „Dansurile de vară” se vor desfășura joi la Centrul Municipal pentru Seniori de pe strada Madrid de la 18:00 până la 20:30 și duminica la El Parque Centrul Municipal pentru Seniori de la 18.30 la 21.00, fiind o ocazie excelentă de a vă bucura de muzică și dans într-o atmosferă plăcută și festivă. Mai sunt locuri disponibile în „Los Paseos de Veredillas” destinate seniorilor orașului, care va avea loc pe 12 și 19 iulie în Torrejón de Ardoz. Această activitate face parte din programul „Los Veranos de Las Veredillas” care a fost lansat în luna iulie pentru a promova bunăstarea seniorilor orașului și care înregistrează o participare ridicată. Înscrierile se pot face la Departamentul Persoanelor Vârstnice, situat pe Avenida Virgen de Loreto, 2 și sunând la numărul 91 656 65 14.

Torrejón de Ardoz, 9 iulie 2024. Cu acest program, seniorii se bucură de o vară activă și îmbogățitoare, evitând astfel problema singurătății nedorite.

Printre cele mai notabile activități ale acestei inițiative se numără atelierele de telefoane mobile, memorie, relaxare, flori de hârtie, gimnastică sportivă și plimbările Veredillas, care vor avea loc vineri, 12 iulie, pentru a vizita Muzeul Orașului și vineri, 19 iulie, pentru tur Torrejón de Ardoz și termina cu o cafea în Plaza Mayor.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a subliniat succesul acestui nou program și a încurajat persoanele în vârstă să continue să participe. „Este o mândrie să vedem cât de oameni în vârstă se bucură de aceste activități concepute special pentru ei, deoarece sunt o oportunitate excelentă nu doar de a-și promova bunăstarea fizică și psihică, ci și de a întări legăturile cu comunitatea. Scopul nostru este să le îmbunătățim calitatea vieții și să le încurajăm integrarea și participarea în oraș.”

La rândul ei, consilierul pentru Seniori, Ana Verónica González, a subliniat că „acest program răspunde cererii tot mai mari de activități a seniorilor, care își manifestă tot mai mult interes pentru a participa la inițiativele propuse de Consiliul Local și îi încurajăm pe toată lumea să înscrieți-vă și bucurați-vă de aceste inițiative.

În plus, trebuie amintit că, în această lună de iulie, „Dansurile de vară” se vor desfășura joi la Centrul Municipal pentru Seniori de pe strada Madrid de la 18.00 până la 20.30 și duminica la Centrul Municipal de Mayores El Parque de la 18:30 la 21:00, fiind o ocazie excelentă de a vă bucura de muzică și de dans într-o atmosferă plăcută și festivă.

Sursa: Mai sunt locuri disponibile în „Los Paseos de Veredillas” destinate seniorilor orașului, care va avea loc pe data de 12…