• La eveniment a participat directorul general pentru sport al Comunităţii Madrid, Antonio Guerrero

• Cu această recunoaștere, Luis Alberto García este cel mai înalt grad de karate din Torrejón de Ardoz și unul dintre puținele care are gradul 8 în Comunitatea Madrid. În prezent continuă să concureze la categoria veterani iar anul trecut a fost proclamat vicecampion în Spania. În plus, este președintele Clubului Central de Karate și predă cursuri la Pavilionul José Antonio Paraíso.
Luis Alberto García, din Torrejo, a primit centura de karate al 8-lea dan drept recunoaștere a carierei sale în acest sport în care predă și concurează de mai bine de 40 de ani. La eveniment au fost prezenți directorul general de sport al Comunității Madrid, Antonio Guerrero, președintele Federației Spaniole de Karate, Antonio Moreno, și președintele Federației de Karate din Madrid, Antonio Torres.

Torrejón de Ardoz, 18 ianuarie 2023. Cu această recunoaștere, Luis Alberto García este cel mai înalt grad de karate din Torrejón de Ardoz și unul dintre puținele care are gradul 8 în Comunitatea Madrid. În prezent continuă să concureze la categoria veterani iar anul trecut a fost proclamat vicecampion în Spania. În plus, este președintele Clubului Central de Karate și predă cursuri la Pavilionul José Antonio Paraíso.

„Felicitări pentru această recunoaștere pentru că Torrejón de Ardoz este mândru să aibă un vecin ca tine, care predă de mai bine de 40 de ani un sport precum karate-ul cu valorile pe care le transmite această disciplină, printre care se remarcă respectul față de adversar” , a spus primarul, Ignacio Vázquez.

„Luis Alberto García este un reper în lumea karate-ului, nu numai în Torrejón de Ardoz, ci și în întreaga Comunitate Madrid, care continuă să demonstreze pasiunea pe care o simte pentru acest sport și o transmite studenților săi”, a adăugat el. consilierul pentru sport și mobilitate, José Miguel Martín Criado.

Sursa: Luis Alberto García, din Torrejo, primește centura de karate al 8-lea dan drept recunoaștere a experienței sale de peste 40 de ani