• Una dintre situațiile cu care se pot confrunta toți cei care dețin un animal, în special câini potențial periculoși, este atacarea

• Evenimentele au avut loc atunci când polițiștii și ambulanța municipală au primit un anunț de la o locuință în care se afla un câine, potențial periculos în stare agresivă, care și-a rănit stăpânii și în care minorii familiei au fost nevoiți să se închidă. pentru a evita de asemenea să fii atacat
Agenții Unității Canine a Poliției Locale Torrejón au reușit să controleze și să aibă grijă de un câine potențial periculos, care le-a provocat stăpânilor mușcături importante în interiorul locuinței lor, unde de asemenea, a trebuit să-și încuie copiii minori pentru a evita pericolul pe care îl alergau.

Torrejon de Ardoz, 7 aprilie, . Una dintre situațiile cu care se pot confrunta toți cei care dețin un animal, în special câini potențial periculoși, este atacarea. La fel s-a întâmplat cu unii locuitori ai orașului în martie trecut. Evenimentele s-au petrecut atunci când polițiștii și ambulanța municipală au primit un anunț de la o locuință în care se afla un câine, potențial periculos în stare agresivă, care și-a rănit stăpânii și în care minorii familiei au fost nevoiți să se închidă pentru a evita fiind de asemenea atacat.

La sosirea agentilor si a serviciului medical au gasit imposibil accesul in casa , având în vedere starea în care se afla câinele, astfel că la fața locului au trebuit să se prezinte agenții Unității Canine, care au procedat la intrarea în locuință și controlul câinelui, luându-l în vehiculul lor adaptat acestor cazuri. „Mulțumesc răspunsului rapid al agenților când au ajuns la adresă și au preluat „În situație, personalul sanitar a putut să îi asiste pe cei doi răniți și să scoată minorii de unde au fost închiși”, a declarat primarul, Ignacio Vázquez. La rândul său, consilierul pentru Securitate, Juan José Crespo, a subliniat că „agenții Unității Canine sunt special echipați și instruiți pentru a face față acestui tip de intervenție, dar desfășoară tot felul de acțiuni legate de securitatea cetățenească, această Unitate Canină este și la dispoziție vecinilor”.


Sursa: Intervenția Unității Canine a Poliției Locale din Torrejón de Ardoz cu un câine potențial periculos care ataca…