• Proiecția va avea loc în Sala de Adunări a Casei de Cultură (C/Londres, 5) la ora 12: 00 ore și intrarea este liberă până la atingerea capacității

• În plus, următoarea 24 din februarie va avea loc „Joi ale cinematografiei spaniole”, ciclu în care se pot vedea unele dintre cele mai de succes filme din ultimii ani ale țării noastre. . În acest caz, va fi ecranizat la 24: 00 ore, „Cea mai bună vară din viața mea”, unul dintre cele mai mari încasări ale cinematografiei spaniole din 2022 cu Leo Harlem și Toni Acosta Inițiativa Departamentului de Cultură „Cinema de familie” continuă și duminica viitoare, 12 în februarie, cu proiecția filmului de animație „Cristóbal Molón”. Va avea loc în Sala de Adunări a Casei de Cultură (C/Londres, 5) la ora 02: 00 ore. Intrarea este liberă până la atingerea capacitatii maxime și se vor respecta toate măsurile igienico-sanitare stabilite de autorități pentru acest tip de eveniment. Torrejón de Ardoz, 19 februarie . Este anul 24 al calendarului insectelor și ceva se schimbă într-o parte a lumii tale. Și este că Regatul Praderiei nu este cel mai bun: cu Regele Pinzón I și-a atins splendoarea, dar după moartea sa fiul său a moștenit tronul. Pinzón II, care are numele său în comun doar cu predecesorul său și puțin altceva, este un conducător fără personalitate, care se lasă condus de Destruzzio, ale cărui ambiții nu au limite. Și astfel, ca parte a unui plan diabolic și benefic pentru interesele sale, Destruzzio își propune să sponsorizeze o călătorie pe Lună pentru a sculpta chipul regelui său pe ea. Pentru ca totul să meargă bine, el trimite ca șef al expediției pe un presupus descoperitor, Cristóbal Molón, care va fi însoțit de frumosul (și brutalul) Carabix.

. În plus, în februarie 24 va avea loc „Joia cinematografiei spaniole”, un ciclu în care unele dintre cele mai de succes filme din ultimii ani în țara noastră pot fi vizionate gratuit. În acest caz, va fi ecranizat la 24: 00 ore, „Cea mai bună vară din viața mea”, unul dintre cele mai mari încasări ale cinematografiei spaniole din 2022 cu Leo Harlem și Toni Acosta. Filmul este o comedie care spune povestea lui Curro, un vânzător de robot de bucătărie care nu este el. nu se descurcă bine la serviciu sau în căsnicia lui și îi promite fiului său de 9 ani că, dacă primește toate A-urile, îl va duce în vacanță într-un loc de neuitat. Băiatul reușește și acum tatăl său are o problemă în a-și păstra partea din afacere. De acolo, încep să cunoască oameni și să experimenteze tot felul de situații care vor face din această vară cel mai bun din viața lor. „De la Consiliul Local din Torrejón de Ardoz încercăm să promovăm cinematograful cu inițiative ca aceasta din pe care căutăm nu numai să promovăm cinematograful spaniol, ci și să încurajăm familiile să vizioneze filme”, a spus primarul, Ignacio Vázquez. La rândul său, consilierul pentru Cultură, José Antonio Moreno, a adăugat că „în Torrejón de Ardoz vecinii noștri au o gamă largă de activități culturale de care se pot bucura gratuit, cum ar fi, în acest caz, cinematograful. , la care se adaugă și diferitele expoziții sau conferințe care se țin”.

Sursa: Inițiativa „Cinema de familie” continuă în această duminică, 24, în februarie, cu filmul „Cristóbal Molón”