#Torrejon – • Se va desfășura în fiecare sâmbătă din această lună martie la ora 12:00 și este inclusă în programul „Bucură-te în Plaza Mayor!”

• Acest Festival de Circ este inclus în programul de pionierat „Bucurați-vă în Plaza Mayor!”, care se va desfășura în următoarele luni cu noi inițiative culturale adresate copiilor și familiilor care, în același timp, vor stimula întregul comerț din zonă. centrul orasului

• Primarul a indicat că „prin această inițiativă dăm proeminență lumii circului în programarea culturală și de agrement din Torrejón de Ardoz, dar recuperăm și activități în Plaza Mayor a orașului cu care revitalizăm mica afacere care este situat în zona centrală a orașului, motiv pentru care am ales sâmbăta dimineața, care este o zi a săptămânii pe care mulți locuitori aleg să-și facă cumpărăturile”
După marele succes al primei ediții, sâmbăta aceasta Festivalul Circului revine în Plaza Mayor din Torrejón de Ardoz. În fiecare sâmbătă a lunii martie la ora 12:00 dimineața vă puteți bucura de această inițiativă gratuită pentru întreaga familie, promovată de Consiliul Local și inclusă în programul de pionierat „Bucurați-vă în Plaza Mayor!”. Pe 4 martie se va putea delecta cu „Karpaty”, de la Compania La Troupé de Malabó.

Torrejón de Ardoz, 2 martie 2023. Primarul a indicat că „cu această inițiativă dăm proeminență lumii circului în programarea culturală și de agrement din Torrejón de Ardoz, dar recuperăm și activități în Plaza Mayor a orașului cu care dinamizăm mica afacere care se află în Zona Downtown; din acest motiv am ales sâmbăta dimineața, care este o zi a săptămânii pe care mulți locuitori aleg să-și facă cumpărăturile”.

„Festivalul Circului este inclus în programul de pionierat „Bucură-te în Plaza Mayor!”, care se va desfășura în următoarele luni cu noi inițiative culturale gratuite destinate copiilor și familiilor”, a explicat consilierul pentru Cultură, José Antonio Moreno.

În sfârșit, consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Recrutare, Ainhoa ​​​​García, a reamintit că „Consiliul Local organizează numeroase activități de sprijin pentru micile afaceri locale pe tot parcursul anului, deoarece este un sector care generează multe locuri de muncă în orașul nostru și că are sprijin deplin”.

Spectacolele vor fi următoarele:

• Sâmbătă, 4 martie: „Karpaty”, de către Compania La Troupé de Malabó
• Sâmbătă, 11 martie: „El circo del señor Julián”, de către Compania Julián y Pendorcho.
• Sâmbătă 18 martie: „Aoló”, de către Compania Criko Pskario.
• Sâmbătă, 25 martie: „Sonata”, de către Compania La Troupé de Malabó.

Sursa: În această sâmbătă, 4 martie, Festivalul Circului revine în Plaza Mayor din Torrejón de Ardoz cu „Karpaty, o inițiativă gratuită…