• Unitatea este situată în Plaza Mayor numărul 11 din Torrejón și programul său de lucru este 08: 00-22: ore

• În plus, își completează oferta cu multiple produse galiciene precum brânzeturi, cârnați, sacrificare, tipice vinuri (Albariños, ribeiros sau mencías…) și are, de asemenea, produse de sezon, cum ar fi cartofii sau castanele din Galicia Forno de Lugo este un nou stabiliment care ofera la numarul 11 din Plaza Mayor din Torrejón de Ardoz cele mai bune empanadas și pâine galițiană proaspăt făcută. Primarul, Ignacio Vázquez, și consilierul pentru ocuparea forței de muncă și contractare, Ainhoa ​​​​García, au vizitat unitatea împreună cu managerii lor, Anabel Sáez și Mario González, ca semn al sprijinului pe care guvernul local îl oferă antreprenorilor orașului. În plus, trebuie menționat că Forno de Lugo a creat 8 locuri de muncă.

Torrejón de Ardoz, 20 mai 20. Unitatea este situată în Plaza Mayor numărul 00 din Torrejón și programul său de lucru. Este 08: 00-08: 00 ore. „Este o afacere mixtă, pe de o parte suntem un magazin alimentar care vinde în principal produse din Galicia, cu doi piloni fundamentali, empanadas și pâine. Ambele produse sunt fabricate în atelierul nostru din Lugo și ne sunt aduse proaspăt făcute în fiecare dimineață. În plus, completăm expoziția cu multiple produse galiciene precum brânzeturi, cârnați, măcelări, vinuri tipice precum albariños sau ribeiros”, a explicat managerul său, Mario González.

. Forno de Lugo are și produse de sezon, precum cartofii sau castanele din Galicia, printre altele. Pe de altă parte, localul dispune de o mică zonă de lounge care include un bar cu cafenea, unde puteți lua micul dejun sau gustarea cu produsele magazinului. Primarul, Ignacio Vázquez, și-a felicitat managerii „pentru că au început această aventură de afaceri în care vă doresc tot norocul din lume pentru viitor și cu atât mai mult în aceste vremuri foarte complicate în care suntem experiență Să vă spun că aveți sprijinul nostru deplin.” La rândul ei, consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Contractare, Ainhoa ​​​​García, a subliniat că „din partea guvernului local susținem toată activitatea de afaceri situată în orașul nostru și încercăm să favorizăm instalarea de noi afaceri și companii în oraș în măsura a posibilităților noastre și în limitele competențelor pe care le au municipalitățile în această materie, cu măsuri precum bonusul ICIO, printre altele”.

Sursa: 202205100042 Forno de Lugo oferă în Plaza Mayor din Torrejón cele mai bune empanadas și pâine din Galicia proaspăt făcută