• Acele persoane care nu sunt încă înregistrate pot face acest lucru prin intermediul site-ului https://aytotorrejon.deporsite.net/ făcând clic pe „Acces utilizator” și apoi în „ Utilizator nou”, fără a fi nevoie să meargă în prealabil la o facilitate sportivă în persoană

• Odată înregistrat pe platformă, se pot închiria terenuri de tenis, terenuri de racquet, terenuri de rachetă, padel , terenurile exterioare de baschet, futsal, volei, mini-terenurile, patinoarul și peretele de cățărat, cumpără bilete pentru piscine, atât vara cât și iarna, rezervă un timp pentru a merge la pista de atletism sau pentru a merge la Gimnaziul Municipal-Sala AFI, atat pentru utilizarea aparatelor cardio si greutati libere cat si pentru cursuri de grup, se inscrie in scoli sportive sau solicita noul Fitness Card Departamentul de Sport din Torrejó n de Ardoz dispune de un sistem de rezervare online pentru facilități și înscriere pentru activități cu scopul de a evita călătoriile pentru utilizatori și de a le economisi timp în procedurile lor. Acele persoane care nu sunt încă înregistrate pot face acest lucru prin intermediul site-ului https://aytotorrejon.deporsite.net/ făcând clic pe „Acces utilizator” și apoi pe „Utilizator nou”, fără a fi nevoie să meargă la un sport față în față. facilitate. Odată completate datele cu caracter personal și pentru a accesa reducerile de înregistrare, procesul de verificare trebuie efectuat la oricare dintre unitățile sportive, arătând DNI, când urmează să se bucure de serviciul achiziționat.

Torrejón de Ardoz, 6 aprilie, 2022. Odată înscris pe platformă, puteți închiria terenuri de tenis, terenuri de racquet, terenuri de racquet, terenuri de padel, baschet în aer liber, fotbal în cinci, terenuri de volei, mini terenuri, patinoar și peretele de cățărat, cumpărați bilete pentru piscinele, atat de vara cat si de iarna, isi rezerva timp pentru a merge la pista de atletism sau a frecventa Gimnaziul Municipal-Sala AFI, atat pentru folosirea echipamentelor cardio si greutati libere cat si pentru cursurile de grup, inscrierile in scolile sportive sau solicitarea noului Card de fitness.

Închirieri online se pot face cu maximum 7 zile în avans, cu excepția cazului în care sunt titular de ADM, care va fi 14 zile. Fiecare utilizator poate face maximum 2 închirieri pe zi. Modalitatea de închiriere „last minute” poate fi rezervată doar online și numai în ultimele 14 minute înainte de închiriere. „Cu sistemul de rezervare online pentru facilități sportive și înscriere la activități, căutăm să facem mai ușor pentru ca utilizatorii să practice sporturi și să le economisească timp la efectuarea actelor”, a evidențiat primarul, Ignacio Vázquez.

La rândul său, consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Miguel Martín Criado, a adăugat că „este un sistem ușor și convenabil pentru utilizatori, deoarece acum aceștia nu au nevoie să meargă la facilitățile sportive pentru a face rezervări sau închirieri. Am eliminat procesul de colectare a datelor în persoană și timpul pe care acest lucru l-a presupus, cu care am eliminat și așteptările și cozile inutile”.

Sursa: Departamentul Sportului dispune de un sistem de rezervare online pentru facilități și înscriere pentru activități