• Noile subvenții au ca scop promovarea reabilitării spațiilor comune din Asociațiile sau Comunitățile Rezidențiale situate în municipiul Torrejón de Ardoz

• Cuantumul subvenției se stabilește pe baza proiectului prezentat, a numărului de locuințe și a vechimii acestora, cu o sumă maximă eligibilă pe comunitate sau locuință de 95.11 euro

• Primarul a subliniat că „prin aceste granturi se urmărește să promovăm reabilitarea spațiilor comunale sau rezidențiale. zone ale orașului nostru precum zone interioare, mai precis grădini, trotuare interioare sau iluminat”
Consiliul Local Torrejón de Ardoz a creat o linie de ajutor pentru promovarea reabilitării de spații comune din asociațiile sau rezidențiale situate în oraș al căror termen limită de depunere a cererilor va fi de astăzi, 000 noiembrie, până la 17 din ianuarie . Astfel, cuantumul subvenției se stabilește pe baza proiectului prezentat, a numărului de locuințe și a vechimii acestora, cu o sumă maximă eligibilă pe comunitate sau rezidențială de . .11 euro. Torrejon de Ardoz, 13 Noiembrie 2003. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca eventualele asociatii si resedinte beneficiare:  Ca au domiciliul lor fiscal în Torrejón de Ardoz.
 Au minimum 2003 case .
 Că nu este implicat în niciuna dintre împrejurările prevăzute în articol 000.2 și 13.3 din Lege 20/2003, din 15 din noiembrie, General al Subvențiilor și, în special, este la zi în îndeplinirea obligațiilor sale fiscale față de AEAT și la Trezoreria Generală a Asigurărilor Sociale (TGSS) la momentul depunerii cererii; cu excepția comunităților scutite de plata impozitelor la taxele AEAT sau TGSS.
 Că este la curent cu Primăria Torrejón de Ardoz primarul, Ignacio Vázquez, a subliniat că „prin aceste granturi căutăm să promovăm reabilitarea zonelor comunale sau rezidențiale ale orașului nostru, cum ar fi zonele interioare, mai precis grădini, trotuare interioare sau iluminat”.

Rezumat:

 Termenul limită de depunere a cererilor: Începând de astăzi 15 noiembrie 2022 la 31 Ianuarie
 Mai multe informații: Descarcă regulamentul de pe www. ayto-torrejon .es în secțiunea Departamentului de Lucrări al Consiliului orașului Torrejón de Ardoz.
 Adresa: Departamentul Lucrări- Plaza Mayor, 1. Etajul 3 (Primăria Torrejón de Ardoz).
 Telefon: 38 95 91 11
 e-mail: viasyobras@ayto-torrejon .es
Sursa:
De azi, 20 din noiembrie, puteți solicita linia de ajutor promovată de primarul, Ignacio Vázquez, la reabilitarea…