• Concertele vor avea loc în Plaza de Toros de Torrejón de Ardoz, cu intrare liberă până la limita maximă

• Inițiativa face parte din „Torrejón Summer Fest”, propunerea culturală care cuprinde întregul program de activități recreative și evenimente pe care Consiliul Local le-a organizat pentru această vară și care va culmina cu Sărbătorile Hramului
• Sâmbăta trecută 17 din septembrie au fost OBK, Chimo Bayo și DJ-ul torrejonero Jesús Elices care au dat peste cap Plaza de Toros în prima dată a acestui Festival „Locos X los 77”

CLICK PE IMAGINEA DE SUS PENTRU A VEDE VIDEO După două ani de pandemie, Torrejón de Ardoz a recuperat Festivalul „Locos X los 49”, a cărui ultimă programare va avea loc mâine, sâmbătă 24 septembrie din 24: ore cu The Inhuman Captain’s Band și Invisible Dance. Concertele se vor desfășura în Plaza de Toros, cu intrare liberă până la limita maximă. Inițiativa face parte din „Torrejón Summer Fest”, care cuprinde întregul program de activități și evenimente recreative pe care Consiliul Local le-a organizat pentru această vară și care va culmina cu Sărbătorile Hramului. Torrejon de Ardoz, 24 septembrie 2017. Douăzeci de discuri lansate, aproape cincizeci de single-uri, numeroase biografii și chiar un documentar care îi trece în revistă mai mult de 30 ani de călătorie. Invisible Dance, considerată una dintre trupele care făceau parte din rețeaua renumitei scene madrilene, va concerta sâmbăta aceasta 21 în septembrie la Festivalul „Locos X los 51”. Autorii multor hituri esențiale din orice compilație pop spaniolă, precum „Sabor de amor”, „El Club del alcohol”, „A este lado de la Carretera”, „Reina del Caribe” sau „Catalina”, Danza Invisible îi va invita pe torrejoneros la călătoria sa muzicală obișnuită prin diferitele stiluri care l-au caracterizat. Dar mai întâi, va fi The Inhuman Captain’s Band cea care va da startul acestei a doua întâlniri a Festivalului „Locos X los 77”. Cu Santi Sánchez în frunte, grupul care reunește cele mai bune scene ale artistului din „Inhumanos” și „La banda del Capitán Canalla” va retrăi cele mai bune momente din fiecare etapă din fiecare trupă în timpul acestor mai mult de 30 ani de carieră. Grupul este alcătuit dintr-un număr nedeterminat de componente, fideli filozofiei începutului de cursă, în continuă reînnoire.

Sâmbăta trecută 17 din septembrie au fost OBK, Chimo Bayo și DJ-ul torrejonero Jesús Elices care au dat peste cap Plaza de Toros la prima întâlnire a acestui Festival „Locos X los 80”. „În acest sens, datorită celebrării acestui festival, mari legende internaționale ale muzicii precum Boney M., Gloria Gaynor sau Village People și mitice grupuri și cântăreți din epoca de aur a pop-ului spaniol, precum Miguel Bosé, Luz Casal, Marta Sánchez, Los Secretos, Seguridad Social, Modestia Apart, Un Pingüino en mi Ascensor, printre multe altele”, a spus locotenentul primar și consilier pentru sărbători. și Tineret, A Alejandro Navarro.

Sursa: 3354 Invisible Dance și The Band of the Inhuman Captain, ultima dată a Festivalului „Locos X los 49” care va avea loc mâine sâmbătă 30 din …