#Torrejon – • Unitatea este situată pe strada Río Pelayo del Paseo nr. 1 și este deschisă de luni până vineri de la 6:45 la 19:00.

• O metodă de lucru care se adaptează la dezvoltarea evolutivă a copiilor. Aceasta este premisa principală a acestei Creșe ale cărei semne distinctive sunt afecțiunea, grija și respectul față de copii, care învață prin joacă, experimentare și muzică și dezvoltând o educație personalizată prin grupuri mici repartizate pe vârste. În plus, este dedicat limbilor străine și are o echipă cu o vastă experiență educațională, pasionată de munca lor și care se străduiește în fiecare zi pentru ca părinții să simtă că sunt în cele mai bune mâini atunci când trebuie să fie departe de copiii lor.
Creșa Spărgătoarelor de Nuci predă, îngrijește și răsfăță copiii din Torrejón de Ardoz de 23 de ani. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și-a vizitat facilitățile, situate pe strada Río Pelayo numărul 1, împreună cu managerul său, Prado Lorena Agudo, și care au creat 4 locuri de muncă. În acest sens, prezența consilierului Torrejón face parte din sprijinul instituțional oferit de guvernul local diferitelor companii situate în municipiul Torrejón.

Torrejón de Ardoz, 9 iulie 2024. O metodă de lucru care se adaptează la dezvoltarea evolutivă a copiilor. Aceasta este premisa principală a acestei Creșe ale cărei semne distinctive sunt afecțiunea, grija și respectul față de copii, care învață prin joacă, experimentare și muzică și dezvoltând o educație personalizată prin grupuri mici repartizate pe vârste. În plus, este dedicat limbilor străine și are o echipă cu o vastă experiență educațională, pasionată de munca lor și care se străduiește în fiecare zi pentru ca părinții să simtă că sunt în cele mai bune mâini atunci când trebuie să fie departe de copiii lor.

Centrul este deschis de luni până vineri de la 6:45 la 19:00. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și-a felicitat directorul și educatorii pentru „această carieră profesională extinsă, care se ocupă de nevoile individuale ale fiecărui copil și în care v-ați câștigat încrederea părinților pentru munca grozavă pe care o faceți. Vă doresc în continuare tot norocul din lume, pentru că de la Consiliul Local susținem și susținem aceste inițiative, care contribuie la crearea de locuri de muncă și la generarea de bogăție în oraș.”

Sursa: Creșa Spărgătorul de nuci predă, îngrijește și răsfăță copiii dumneavoastră de 23 de ani în Torrejón de Ardoz