#Torrejon – • Recensământul poate fi consultat online la următoarea adresă https://censo2023.torrejondeardoz.es/

• Odată intrat în pagina https://censo2023.torrejondeardoz.es/ utilizatorul trebuie să-și pună NIF-ul și data nașterii. După ce ați făcut acest lucru, va apărea școala în care trebuie să vă exercitați dreptul de vot, precum și secțiunea și tabelul corespunzătoare.
Toți Torrejonerosi cu vârsta peste 18 ani și cu drept de vot la următoarele alegeri municipale și regionale de mâine, duminică, 28 mai, pot consulta recensământul electoral pentru a afla în ce școală trebuie să voteze și secția de votare care le corespunde. pentru a le economisi timp atunci când merg să-și exercite dreptul de vot. O poți face online la următoarea adresă https://censo2023.torrejondeardoz.es/

Torrejón de Ardoz, 27 mai 2023. Odată intrat în această pagină, utilizatorul trebuie să introducă NIF-ul și data nașterii. După ce ați făcut acest lucru, va apărea colegiul în care trebuie să vă exercitați dreptul de vot, precum și secțiunea și tabelul corespunzătoare.

Făcând acest lucru în prealabil, alegătorul va putea ști unde trebuie să voteze, economisind astfel timp la sosirea la secția de votare.

Sursa: Consultați recensământul electoral pentru a afla unde trebuie să votați la alegerile municipale și regionale care vor avea loc mâine…