#Torrejon – • Comisarul șef al Corpului Național de Poliție din Torrejón de Ardoz, a raportat „că în prima perioadă de patru luni a anului, infracțiunile comise față de aceeași perioadă a anului precedent au scăzut cu 3,4%”

• Desfășurarea poliției care va exista la concertele Omar Montes din această sâmbătă, 27 mai, și Morad de duminică, 28 mai, incluse în Festivalul Urban, s-a remarcat că dă liniște miilor de participanți.

• În același mod cu Planul de Securitate care se va derula în cadrul Festivalurilor Populare din 16 până în 21 iunie cu același obiectiv.

• La fel și operațiunea specială care va acoperi ziua electorală a Alegerilor Municipale și Autonome din această duminică, 28 mai, pentru ca acestea să treacă cu normalitate totală.
Consiliul Local de Securitate ratifică dispozitivul de securitate care va fi dislocat la concertele Festivalului Urban, la Sărbătorile Populare și în ziua alegerilor pentru Alegerile Municipale și Autonome. Comisarul șef al Corpului Național de Poliție din Torrejón de Ardoz, a indicat „că securitatea orașului s-a îmbunătățit în primele patru luni ale anului, producând o scădere cu 3,4% a infracțiunilor comise față de aceeași perioadă a anului precedent. ”.

Torrejón de Ardoz, 23 mai 2023. Desfășurarea poliției care va exista la concertele Omar Montes din această sâmbătă, 27 mai, și Morad, duminică, 28 mai, incluse în Festivalul Urban, pentru a oferi liniște miilor de participanți .

La fel și Planul de Securitate care se va derula în cadrul Festivalurilor Populare din 16 până în 21 iunie cu același obiectiv. La fel și operațiunea specială care va acoperi ziua electorală a Alegerilor Municipale și Autonome din această duminică, 28 mai, pentru ca acestea să treacă normal.

Comisarul șef al Corpului Național de Poliție din Torrejón de Ardoz, a raportat „că în primele patru luni ale anului, infracțiunile comise față de aceeași perioadă a anului precedent au scăzut cu 3,4%”.

Sursa: Consiliul Local de Securitate ratifică dispozitivul de securitate care va fi dislocat la concertele Festivalului Urban, în…