#Torrejon – • Au câștigat două medalii de aur, una de argint și trei de bronz

• Cele două medalii de aur au fost câștigate de Carolina Caro Namyasenko, la copii -52 kg, și María Alonso López, tot la copii, dar de data aceasta în -48 kg. Medalia de argint a fost câștigată de Sandra Manso Fernández, la cadet -52 kg

• Pe de altă parte, cele trei medalii de bronz au fost câștigate de Manar Nadi Hmamcha, la categoria copii -44 kg, Omar Elshami Ahmed, la categoria absolută -73 kg, și Ramón Sierra Holtz, tot la categoria absolută -81 kg. .
Pe 5 noiembrie s-a desfășurat Campionatul de Judo de la Madrid la modalitatea de luptă la sol (newaza), la categoriile copil, cadet, juniori și absolut, iar concurenții de la Sakura Judo Club din Torrejón de Ardoz au jucat un rol remarcabil, realizând un total de șase medalii, două de aur, una de argint și trei de bronz.

Torrejón de Ardoz, 14 noiembrie 2023. Cele două medalii de aur au fost obținute de Carolina Caro Namyasenko, la copii -52 kg, și María Alonso López, tot la copii, dar de data aceasta în -48 kg. Medalia de argint a fost câștigată de Sandra Manso Fernández, la cadet -52 kg.

Pe de altă parte, cele trei medalii de bronz au fost câștigate de Manar Nadi Hmamcha, la categoria copii -44 kg, Omar Elshami Ahmed, la categoria absolută -73 kg, și Ramón Sierra Holtz, tot la categoria absolută -81 kg.

„Felicitări pentru acest nou succes pe care l-ați obținut, deoarece ați ridicat încă o dată numele Torrejón de Ardoz într-o competiție de înalt nivel precum Campionatul de la Madrid”, a subliniat primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto. .

La rândul său, consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Miguel Martín Criado, a adăugat că „Clubul de Judo Sakura este un reper în acest sport, nu numai în Comunitatea noastră, ci și la nivel național, un exemplu de mare muncă”. care se realizează din latura managerială și tehnică, care se transformă apoi în rezultate excelente în diferitele competiții la care participă.”

Sursa: Clubul de judo Sakura din Torrejón de Ardoz a obținut șase medalii în Campionatul de la Madrid la modalitatea de luptă la sol (…