#Torrejon – • Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul www.giglon.com la prețul de 3 euro.

• Tot astăzi tinerii de la 16 la 35 de ani își pot cumpăra biletele de la casa de bilete a teatrului la prețul de solidaritate de 1 euro de la ora 20:00. Maxim două bilete de persoană, prezentând actul de identitate al ambelor

• Spectacolul începe la ora 22:00 și se intitulează „Sergio Bezos a sosit în orașul tău”, unde comedianul își prezintă primul spectacol de Stand Up Comedy în turneu, relatând experiențele sale vitale cu punctul său de vedere deosebit.
Biletele pentru monologul Săptămânii Tineretului Sergio Bezos, care are loc astăzi miercuri la ora 22:00 la Teatrul Municipal José Mª Rodero, pot fi achiziționate online de pe web www.giglon.com la prețul de 3 euro.

Torrejón de Ardoz, 24 mai 2023. Tot astăzi tinerii de la 16 la 35 de ani își pot cumpăra biletele de la casa de bilete a teatrului la prețul de solidaritate de 1 euro de la ora 20.00. Maxim două bilete de persoană, prezentând actul de identitate al ambelor. Spectacolul începe la ora 22:00 și se intitulează „Sergio Bezos a sosit în orașul tău”.

Sergio Bezos prezintă primul său spectacol Stand Up Comedy în turneu. Noul colaborator al La Resistencia își va spune experiențele vitale din punctul său de vedere specific. Timp de puțin peste o oră te poți bucura de un ecosistem unic și destul de necontrolat. Anecdotele personale ale lui Bezos sunt intercalate cu improvizația, făcând fiecare spectacol diferit. A colaborat în diferite programe, precum Vodafone Yu, Gente Viva și Phi Beta Lambda. În prezent, este comediantul rezident al programului La Resistencia (Movistar+), noaptea târzie a lui David Broncano.

Sursa: Biletele pentru monologul Săptămânii Tineretului Sergio Bezos, care are loc astăzi, miercuri, la ora 22:00, pot fi…