#Torrejon – • Biletele pentru monologuri din Săptămâna Tineretului pot fi achiziționate online de pe site-ul www.giglon.com la prețul de 3 euro.

• Astăzi, marți, 23 mai, de la ora 22:00, vă puteți bucura de „El loop”, noul show al lui Grison Beatbox, colaborator al programului La Resistencia și campion internațional la beatboxing, o disciplină vocală ce constă în imitarea sunetelor și instrumentelor cu gura

• Mâine, miercuri, 24 mai, de la ora 22:00, este rândul emisiunii „Sergio Bezos a sosit în orașul tău” unde își prezintă primul spectacol Stand Up Comedy în turneu, povestind experiențele sale vitale cu punctul său particular de vedere.
Biletele pentru monologuri din Săptămâna Tineretului pot fi achiziționate online de pe site-ul www.giglon.com unde vor costa 3 euro. Spectacolele vor avea loc la Teatrul Municipal José María Rodero. Astăzi, marți, 23 mai, va fi rândul lui Grison Beatbox și mâine, miercuri, 24 mai, lui Sergio Bezos.

Torrejón de Ardoz, 23 mai 2023. Astăzi marți, 23 mai, de la ora 22.00 vă puteți bucura de „El loop”, noul spectacol al lui Grison Beatbox, colaborator al programului La Resistencia și campion internațional la beatboxing, disciplină vocală ce constă de imitare a sunetelor și a instrumentelor cu gura. În acest spectacol, el amestecă umorul și muzica cu versiuni de melodii mitice, de la Soul și Funk, până la muzică disco de nouă generație, creată doar cu ajutorul vocii (beatbox) și a unui dispozitiv care înregistrează și repetă fraze în buclă (buclă). statie). Toate acestea sunt asezonate cu improvizație și discuții cu publicul, generând astfel o atmosferă participativă și plină de viață care, mai presus de toate, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Mâine, miercuri, 24 mai, de la ora 22:00, Sergio Bezos prezintă primul său spectacol Stand Up Comedy în turneu. Noul colaborator al La Resistencia își va spune experiențele vitale din punctul său de vedere specific. Timp de puțin peste o oră te poți bucura de un ecosistem unic și destul de necontrolat. Anecdotele personale ale lui Bezos sunt intercalate cu improvizația, făcând fiecare spectacol diferit. A colaborat în diferite programe, precum Vodafone Yu, Gente Viva și Phi Beta Lambda. În prezent, este comediantul rezident al programului La Resistencia (Movistar+), noaptea târzie a lui David Broncano.

Sursa: Bilete pentru monologuri Grison Beatbox Youth Week, astăzi marți 23 mai și Sergio Bezos, mâine miercuri…