• Expoziția, rezultat al creativității locale, poate fi văzută până la următoarea 20 Octombrie

• Expoziția prezintă sărbătorile populare care arată bogata moștenire culturală și umană a țării noastre. Printre acestea, există instantanee ale festivalurilor populare sau patronale din Torrejón pe care trecătorii le vor putea contempla până data viitoare 30 din octombrie

• Dintre toate fotografiile prezentate, un juriu desemnat de Direcția Artistică a Festivalului a selectat cele mai bune imagini ale apelului care sunt acum expuse pe balcoane din Piața Principală
Torrejón de Ardoz găzduiește expoziția PHotoEspaña 2022 #PhiestaPHE . Eșantionul este alcătuit dintr-o serie de fotografii care reflectă sărbătorile populare care arată bogata moștenire culturală și umană a țării noastre. Printre acestea, puteți găsi instantanee ale Sărbătorilor Populare sau Patronale ale orașului. În felul acesta, până în octombrie viitor 30, trecătorii vor putea contempla această mostră care este rezultatul creativității locale desfășurate atât de fotografi profesioniști, cât și de fotografi amatori. Torrejón de Ardoz, 30 septembrie 2022. Torrejón de Ardoz se alătură din nou Photoespaña cu inițiativa #PhiestaPHE, care coincide cu cea de-a 25-a aniversare. Spania este o țară a festivalurilor și sunt milioane de călători care doresc să le experimenteze de aproape în fiecare an, iar cu această inițiativă ne-am dorit să compunem un portret contemporan și apropiat al Spaniei, care să invite restul lumii să ne viziteze.

Dintre toate fotografiile prezentate, un juriu desemnat de Direcția Artistică a Festivalului a selectat 10 cele mai bune imagini ale apelului care sunt acum expuse pe balcoanele Plaza Mayor.

PHotoEspaña este un festival internațional de fotografie care are loc în fiecare an. Și-a început călătoria în 1998 și a crescut și s-a consolidat până a devenit o întâlnire de referință pentru lume al artelor vizuale.

Sursa: Balcoanele Plaza Mayor expun fotografiile expoziției PHotoEspaña 2022 #PhiestaPHE, care arată imagini astfel…