• Unitatea este situată la numărul 3 al Plaza Europa și se deschide de luni până vineri de la 05: 00 a 17: 00 ore și de 17: 30 a 20: 00 ore și sâmbătă de la 10: 00 a 17: 00 ore

• Găsiți o mare varietate de produse vrac. Acesta este semnul distinctiv al acestui magazin de unde poți cumpăra doar ceea ce ai nevoie, contribuind astfel cu grăunte de nisip la eliminarea risipei alimentare și la promovarea unui consum responsabil și ecologic. În plus, managerul acestuia oferă un tratament personalizat consiliind, recomandând și rezolvând toate îndoielile persoanelor care trec prin unitate
„Alquimia”, un magazin de produse vrac, și-a deschis porțile în Torrejón de Ardoz . Consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Contractare, Ainhoa ​​​​García, și Primarul pentru Persoane Vârstnice, Ana Verónica González, împreună cu managerul lor, Ignacio García, au vizitat unitatea lor ca semn al sprijinului pe care administrația locală îl oferă antreprenorilor locali. Torrejón de Ardoz, 9 mai de 2022. Găsiți o mare varietate de produse vrac. Acesta este semnul distinctiv al acestui magazin de unde poți cumpăra doar ceea ce ai nevoie, contribuind astfel cu grăunte de nisip la eliminarea risipei alimentare și la promovarea unui consum responsabil și ecologic. In plus, managerul acestuia ofera un serviciu personalizat de consiliere, recomandare si rezolvare a tuturor indoielilor persoanelor care trec prin stabilirea, situata la numarul 3 al Plaza Europa si care se deschide de luni pana vineri de la . : 00 A 14: 00 ore și de la 17: 30 A 20: 00 oră și sâmbătă de la 10: 00 A 14: 00 ore.

Pe de altă parte, trebuie menționat că „Alquimia” participă la Torrestock: Târgul de Oportunități, Luna reducerilor în magazinele Torrejón de Ardoz” în această perioadă. luna mai și are ceaiurile și infuziile sale cu un 25% d si reducere directa. În plus, săptămânal există oferte diferite în alte secțiuni ale magazinului.

Consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Angajare , Ainhoa ​​García și-a felicitat managerul „pentru că s-a angajat în această nouă aventură în afaceri care readuce și amintiri din alte vremuri, când cumpărarea în cantități mici pentru a consuma era cel mai obișnuit lucru. Vă doresc tot norocul din lume pentru viitor și cu atât mai mult în aceste vremuri grele pe care le trăim, vreau să vă spun că aveți tot sprijinul nostru”. În plus, a adăugat primarul, „din partea guvernului local susținem toate activitățile de afaceri situate în municipiul Torrejón de Ardoz și, de asemenea, încercăm să promovăm instalarea de noi afaceri și companii în oraș, în măsura posibilităților noastre și în cadrul competențe pe care le au municipalitățile în această materie, cu măsuri precum reducerea ICIO, printre altele”.

Sursa: “Alchemy” , vrac magazin de produse, și-a deschis porțile în Torrejón de Ardoz2022