Poliția l-a arestat la Madrid pe actorul și producătorul de filme X, Ignacio Allende Fernandez, alias Torbe, pentru acuzații de agresiune sexuală și corupere de minori pentru înregistrarea și distribuirea unor videouri pornografice.

Agenția EFE, citată de La Vanguardia, informează că Torbe se află deja în arestul poliției și urmează să fie audiat de un judecător.

Sursele consultate de presa spaniolă precizează că ar putea avea loc și alte arestări în cadrul acestei operațiuni care urmărea activitățile uneri rețele de trafic cu femei din Europa de Est.

Arestarea a fost dusă la îndeplinire în cadrul unei acțiuni comune a Brigăzii Centrale Contra Traficului de Persoane, Brigada de Investigații Tehnologice și Brigada Centrală de Investigare a Operațiunilor de Spălare a Banilor și grupul de Investigații al UDEF.

Torbe este cunoscut pentru filme pronografice, dar și pentru videoclipuri muzicale, precum „Yo soy rumano en Madrid”, care a fost lansat acum un an și îi descria pe români ca fiind hoți și prostituate.

Cu toate că videoul a fost suspendat pe Youtube, a reușit să acumuleze peste 450 de mii de vizualizări.