Polițiștii de frontieră botoșăneni au descoperit, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competență, 6.734 de pachete cu ţigarete de contrabandă, în valoare totală de aproximativ 68.000 de lei, ascunse într-un -un cimitir .

În data de 16 februarie ac, polițiștii de frontieră botoșăneni au organizat o acțiune în sistem integrat, pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete, în zona de competenţă, la care au participat poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani.

Pe timpul acțiunii, în jurul orei 21.00, un echipaj format din polițiști de frontieră a descoperit abandonate în cimitirul din marginea localității Păltiniș, mai multe colete voluminoase, ambalate în folie și condiții cu chingi de transport.

La inventa tarierea bunurilor a reieșit că în colete se aflau țigarete, fiind stabilitate cantitatea de 134.680 de țigarete (6). .28114 de pachete), în valoare de 68.000 de lei, bunuri ce au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă. în vederea depistării și identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Țigarete de contrabandă , în valoare de peste 68.000 de lei, descoperite & ;icirc;n cimitir