Departamentul Vicepreședinție și Politici Digitale și Teritoriale și Autoritatea Metropolitană de Transport (ATM) s-au lansat în această vară aplicația Move pentru dispozitive iOS și Android. Aplicația are un motor de căutare care vă permite să găsiți cele mai bune rute combinând toate mijloacele de transport în comun din Catalonia, pe lângă bicicleta și mașina privată cu parcările de legătură ale gărilor. Aceasta este versiunea aplicației site-ului mou-te.gencat.cat, care este disponibilă de la 433922.

În timp real

Move are informații în timp real despre sosiri și plecări ale

linii de autobuz, inclusiv întreaga flotă a Rețelei Express.cat. De asemenea, vă permite să verificați locurile disponibile în parcările de legătură ale stațiilor FGC Martorell Central, Quatre Camins, Terrassa Naciones Unides, Sant Boi de Llobregat, Terrassa-les Fonts și Sant Quirze; și din stațiile RENFE Vilanova i la Geltrú, Cardedeu, Castellbisbal, Cerdanyola Universitat, Mollet-Sant Fost, El Prat de Llobregat. Granollers Centre, Les Franqueses-Granollers Nord și Sant Sadurní d’Anoia. Aplicația conține, de asemenea, datele privind calitatea aerului din zonele cu emisii scăzute (ZBE).

Hartă interactivă

Aplicația încorporează un nou meniu de navigare mai specific și mai specific și o hartă cu o mai bună utilizare și focalizare unde puteți găsi opriri și linii, care conectează parcări, rețeaua de piste pentru biciclete sau Transport pe cerere.

Sursa: Teritoriul și ATM lansează App Mou- cu informații despre transportul public433922