Un roman din Torrejon de Ardoz este acuzat ca si-a ucis sotia insarcinata si a aratat cadavrul pe webcam familiei sale din Romania. Tatal acestuia a anuntat Politia Romana, care a alertat politia spaniola prin intermediul Biroului Atasatului de Interne de la Ambasada Romaniei de la Madrid. Presupusul autor al crimei Dorel Marcu, de 21 de ani, ar fi spus ca o sa-si ucida si cumnata in varsta de 13 ani, fapt care a determinat interventia urgenta a politiei.

Politistii au ajuns insa dupa doar 45 de minute dupa alerta si l-au retinut pe tanar. Potrivit informatiilor difuzate de autoritati, agresorul si-a strangulat sotia, iar cearta ar fi fost provocata de gelozie si de faptul ca prietena lui, Viorela, de 19 ani, cu care avea o fetita de 3 ani, i-ar fi spus ca era insarcinata cu alt barbat.

bloculweb

Se pare ca acest lucru ar fi declansat furia lui Dorel si acesta ar fi strangulat-o dupa care si-a contactat familia pe chat ca sa arate ce a facut. Cei doi erau din Copsa Mica si traiau de aproape 2 ani la Madrid, in Torrejon de Ardoz, unde locuiau impreuna cu familia Viorelei. Dorel Marcu a fost retinut si urmeaza sa fie judecat pentru asasinat, potrivit codului penal spaniol care prevede pedepse de pana la 20 de ani de inchisoare.