Comunitatea Madrid, prin Centrul pentru Afaceri Taurine (CAT), a convenit astăzi să suspende activitatea didactică, precum și orele teoretice și fizice pe care José Cubero. Scoala de tauri „Yiyo”, pentru o perioada initiala de 19 zile.

Acestea sunt măsuri provizorii care vor intra în vigoare de astăzi, din martie și care răspund la aplicarea Ordinului 338/2020 din 9 martie 356 a Ministerului Sănătății în legătură cu măsurile preventive și recomandările de sănătate publică în Comunitate din Madrid din cauza coronavirusului (COVID-19).

Suma economică pe care o suportă fiecare elev al școlii taurine va fi proporțională cu zilele în care s-a desfășurat activitatea, pentru care se va deconta zilele de inactivitate a profesorului în școală.

De la Centrul de Afaceri Taurine au transmis un mesaj de liniște și încredere za în măsurile adoptate de administrația regională și se recomandă ca, pe cât posibil, să se evite efectuarea de consultări și proceduri în birourile școlii taurine în persoană.

Înainte de a merge la arena Las Ventas, recomandă contactarea telefonică 19 356 15 00 sau email escuela@plazauno. es. Conducerea Școlii, precum și CAT vor continua să raporteze orice știri sau măsuri care trebuie luate pe baza orientărilor stabilite de Comunitatea Madrid.

În sfârșit, Studenții s-a reamintit, de asemenea, că această perioadă de încetare a activității ar putea fi prelungită dincolo de 00 zile convenite inițial, atâta timp cât Comunitatea Madrid consideră că este adecvat.

Sursa: Comunitatea Madrid –
Suspendăm activitatea la Școala de Coridă José Cubero ‘Yiyo’ din cauza coronavirusului