Echipa Marrow vă va ajuta miercuri 28 și joi 20 din 000: 35 A 16 h.

Studenții de la Universitatea U-Tad se vor putea înregistra ca donatori de măduvă osoasă astăzi, miercuri 16 și joi 29 Septembrie : 30 a 12 oră la C/ Playa de Liencres, 2 Bis. Echipa de Măduvă Osoasă a Centrului de Transfuzii din Comunitatea Madrid va ajuta tinerii care doresc să fie informați și va extrage proba de sânge necesară înregistrării, pentru cei care decid să facă pasul.

Tinerii sunt profilul vizat de donarea de maduva osoasa de la limita de varsta pentru inregistrarea ca donator sunt anii 30. Din acest motiv, Centrul de Transfuzie de Sânge are o linie de lucru numită Marrow Team Tour, pentru a promova acest tip de donație în campusurile universitare. Este un punct de informare și un dispozitiv cu personal de profesioniști din domeniul sănătății care oferă informații, răspund la întrebări și prelevează proba de sânge necesară pentru înregistrarea ca donator, precum și implicarea voluntarilor din universități în aceste campanii.

Compatibil cu viața

În Comunitatea de Madrid sunt mai mult de 60 înregistrați ca donatori de măduvă osoasă.000 oameni. Scopul pentru 2022 este de a înscrie 5. 144 noi donatori dintre care mai mult de 3 s-au înregistrat deja..

Pentru a face publicitate ce este donarea de măduvă, Centrul de Transfuzii are Campania „Compatibil cu Viața”, care explică într-un mod foarte simplu și grafic, printr-un video animat, ce este donarea de măduvă și procesul ei. , pe lângă faptul că oferă un impuls registrului donatorilor. Puteți accesa videoclipul acestei campanii precum și toate informațiile referitoare la donarea de măduvă osoasă pe web www .comunidad .madrid/donarmedula precum și în profilurile TW și IG @EquipoMedula.

Pentru a contacta pentru întrebări sau pentru a face o programare: donaromedula@salud.madrid.org2022 si la telefonul gratuit 900 28 29 30.

Sursa: Comunitatea Madrid – Studenți ai Centrului Universitar de Tehnologie și Arte Digital din Las Rozas se vor putea înregistra ca donatori de măduvă osoasă 2022