#Madrid –

Condus de dr. González Torralba

Profesioniștii de la Spitalul Universitario del Tajo, conduși de șeful secției de pneumologie, dr. Fernando González Torralba, și-au împărtășit experiențele și cunoștințele la cea de-a XV-a Conferință interspitală de pneumologie organizată de publicația de specialitate „Redacción Médica”. O întâlnire deschisă prin internet în care a fost clarificată importanța oferirii de asistență medicală umanizată, unde valoarea este pusă de oameni prin apropierea care este oferită într-un spital mic, de prim rang, cum este cazul Spitalului del Tajo , în municipiul Aranjuez.

În cadrul acestei Conferințe, condusă de echipa de Pneumologie Hospital de Tajo, șeful secției acesteia, dr. González Torralba, a evidențiat importanța muncii în echipă, în cazul celui pe care îl conduce, alcătuit din medici pneumologi și personal medical, care cu dăruirea și munca raspund nevoilor pacientilor. În discursul său, a subliniat importanța proximității față de cetățean, în care importanța nu stă în dimensiunea spitalului. Ceea ce iese în evidență este atenția și tratamentul cu pacientul, clarificând eficiența managementului resurselor de îngrijire în pneumologie într-un spital de primă clasă.

La conferință au participat președintele Societății de Pneumologie și Chirurgie Toracică din Madrid-Pneumomadrid, Francisco Javier García Pérez, precum și medici specialiști și asistente de la secția de Pneumologie a Spitalului del Tajo. Prin trei tabele au fost abordate: Importanţa consultaţiilor monografice în patologia respiratorie; Eficiență în îngrijirea patologiilor respiratorii prevalente; Tehnica în pneumologie.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitario del Tajo participă la Conferința interspital de pneumologie din Madrid