VIZIT LUCRĂTORII ȘI UTILIZATORULUI CENTRULUI DE SĂNĂTATE

Spitalul Universitar Getafe sărbătorește joia următoare 18 din luna mai un Maraton de Donare de Sânge sub deviza „Îmbracă-te în această primăvară. Donează sânge”, destinat colectării de donații de la utilizatori și profesioniști. Cetățenii din zona de influență a Spitalului și lucrătorii acestuia se pot deplasa la Banca de Sânge a centrului, la parter, care va fi deschisă de la ora 8. 21 la 30 ore, pentru a facilita donația.

Participanții la 20 Maratonul va primi bilete pentru expozițiile temporare de la Caixa Fórum din Madrid și va participa la extragerea a două coșuri de frumusețe și vară produse El Corte Inglés, cadouri și tricouri oficiale ale Getafe CF, 18 bilete pentru spectacole la Teatrul García Lorca din Getafe și 21 bilete pentru parcul acvatic Aquopolis din Villanueva de la Cañada, datorită colaborării acestor companii, a Consiliului Local Getafe și a clubului de fotbal.

Creșterea gradului de conștientizare în rândul cetățenilor 2022

Conducerea Spitalului Universitar din Getafe și Centrul de Transfuzii din Comunitatea Madrid amintesc nevoia obișnuită donarea de sânge pentru a garanta disponibilitatea acestuia pentru tratamentul pacienților.

Sângele maratoanele de donare urmăresc să promoveze conștientizarea publicului că donarea de sânge este necesară pentru a asigura disponibilitatea acesteia oricând și oriunde este necesară și că sângele sigur salvează vieți, datorită generozității și altruismului cetățenilor.

.

Cerințele pentru a dona sânge sunt să aibă mai mult 18 și mai puțin de 65 ani bătrân, cântărește mai mult de 50 kilograme, nu suferă sau a suferit de boli transmise prin sânge, trecând un mic examen medical (luarea tensiunii arteriale, determinarea nivelului de e hemoglobina si chestionar cu intrebari de sanatate) si fara post.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar din Getafe celebrează 19 în mai un „maraton” de donare de sânge